admin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cześć,Wczoraj przeglądając nowości ryneku castingowego zapoznałem się z ofertą firmy ZEAL. A oto nowość (zresztą produkowany już od 2004r, tylko to wersja poprawiona) - kołowrotwek, który co tu ukrywać kosztuje około 1100PLN (po przeliczeniu) Zdjęcie znalazłem na stronie kakipro.com Chętnie bym go przetestował PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jasny gwint @Remku, ja bym go za darmo nie chciał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ale orginalny pomysł. Ciekawe czy przy zaciąciu porusza tymi wąsikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a którą dziurką wychodzi linka?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Baloo, tą którą wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a którą dziurką wychodzi linka?!? Noskiem, noskiem ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Przy takim kołowrotku to człek nawet na rybach nie może uwolnić się od kobiet (ręka cały czas na myszce, kotku czy co to ma być za futerko!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Przy takim kołowrotku to człek nawet na rybach nie może uwolnić się od kobiet (ręka cały czas na myszce, kotku czy co to ma być za futerko!). No cóż Smaczek masz troszkę racji w tym co piszesz. Zobacz to PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cztery myszki to za dużo jak dla takiego wyliniałego kota jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja tam bym się zaprzyjaźnił. Czy te multiki kupuje się w zestawie (jak na zdjęciu)?!? Mogę nawet linkę puścić przez nosek.... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Zainteresowało mnie to cudeńko.Remek moje pytanie,czy są na lewą rękę? Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Zainteresowało mnie to cudeńko.Remek moje pytanie,czy są na lewą rękę? Pozdrawiam Gromit Powiem Tobie, że kurcze nie wiem ... Zaraz sprawdzę ale wydaje mi się, że tylko dla tych przyzwyczajonych na prawą . PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ale te dwie myszki na zdjęciu wyglądają że są na lewą i na prawą apkę. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 o których myszkach mówisz bo się juz pogubiłem.... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No,przecież mówię o prawdziwych myszkach. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Może pojadę po bandzie, ale te dwie myszki ze zdjęcia to nie tylko na lewą i prawą łapkę, ale i na rożka też byłyby w sam raz... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 @ Baloo- czyżby zdażało Ci się czasami kręcić nie rączką a różkiem? Jak to wygląda od strony technicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 @Smaczek - przyjedź z takimi dwiema myszkami, to ci pokażę jak się kręci rożkiem. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ...te dwie myszki ze zdjęcia to nie tylko na lewą i prawą łapkę, ale i na rożka też byłyby w sam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi