peryskop Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dzisiejszy artykuł .Brak wyobrazni http://radioszczecin.pl/1,361877,mocno-wialo-a-on-wybral-sie-na-ryby-ratowali-go- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Skrajny brak wyobraźni.Nie powiem, często przebieram w domu nogami ale bez przesady.Miał koleś farta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 W Szczecinie mnie już nic nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) W Szczecinie mnie już nic nie dziwi To nie Szczecin. Tak naprawdę, to na PSR Regalicy nic już nie dziwi... Edytowane 30 Października 2017 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja przedwczoraj w okolicy Szczecinka mijałem jednego, co łódkę ciągnął... mam nadzieję, że na 'zimowisko' bo ciężko było się utrzymać nawet na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Na Regalicy 7 wedek na jednego chłopato norma????. Niemcy na prąd w biały dzień????(u nich legalne). Wedki na środku rzeki a na koncu zestawu sum???? dzika przyroda niespotykana nigdzie indziej i te ryby...???? tam nic nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/stary-kostrzynek-poszukiwania-osoby-ktora-wypadla-z-lodzi/wk35cj9 Dramatyczna akcja ratunkowa w Starym Kostrzynku (woj. zachodniopomorskie). Na kanale przylegającym do Odry wywróciła się łódka z trzema wędkarzami. Jeden z mężczyzn zdołał się uratować. Ciało drugiego strażacy wyciągnęli z wody. Wciąż trwają poszukiwania w wodzie trzeciego z wędkarzy. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Gromadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A na lód chadzacie Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A na lód chadzacie Panowie ?http://jerkbait.pl/topic/103036-sezon-podlodowy-201718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nie interesuje mnie link do tematu, to był sarkazm z mojej strony. Bo czy bezpiecznym jest chodzenie po lodzie? a więc nie gańmy człowieka który popłynął łodzią na ryby w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nikt tu nikogo nie oskarża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/stary-kostrzynek-poszukiwania-osoby-ktora-wypadla-z-lodzi/wk35cj9 Dramatyczna akcja ratunkowa w Starym Kostrzynku (woj. zachodniopomorskie). Na kanale przylegającym do Odry wywróciła się łódka z trzema wędkarzami. Jeden z mężczyzn zdołał się uratować. Ciało drugiego strażacy wyciągnęli z wody. Wciąż trwają poszukiwania w wodzie trzeciego z wędkarzy.To byli myśliwi, a nie wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi