zelo Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam. Robieniem przynęt zajmuję się jakieś dwa lata, ale dopiero teraz zdecydowałem się założyć wątek. Początkowo były to przynęty, na które sam bałem się spojrzeć, choć jakieś tam rybki się nimi interesowały i to chyba motywowało mnie do dalszego tworzenia moich mikrusów. Łowię w niewielki rzekach, a moim celem są najczęściej klenie, jazie i wszelki białoryb. Generalnie łowię bardzo lekko, stąd wielkość moich przynęt. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piękne maleństwa malowanie żuczków pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kolejny "zakręcony" na naszym pokładzie. Super! Witaj we własnym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mistrzostwo! Jak żywe.. a te żuczki to juz w ogole poezja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Zazdrość mnie ogarnia jak widzę takie przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dzisiaj typowo pod muszkę, choć znam takich agentów co zakładali je do bocznego troka i wiosną łowili płocie na kanale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Mega tematy ,już widzę dla nich zastosowanie .Wagowo jak to się przedstawia ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Mariusz one nie są dociążone, zakładam je na czeburaszkę najczęściej gramową, ale bywa i tak że odchudzam czeburaszki szlifując je papierem ściernym żeby zmniejszyć wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 A nie myślałeś o takich z obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Będę kręcił coś na dniach właśnie dociążone, żeby nie trzeba było dokładać czeburaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 To fajnie ,moje pudełko się mocno przewietrzyło w sezonie ,a na jakim haku kręcisz ,chodzi mi o wielkość.Ja stosuję przeważnie w gramaturze 0,6gr do 1,1 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Najczęściej #10 ale też na #12 rzadko na #8 no chyba że streemerki kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ja właśnie na #10 najczęściej łowię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Super maluszki.Poza jednym. W poniższym przypadku dałeś, moim zdaniem, za dużo materiału na ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 i zgodzę się tu w 100 procentach z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ładnie, ale ogonki... Nie muszą być tak "bogate", a i powinny być dużo krótsze. Poza tym, technicznie bardzo dobrze się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Świetne, niektóre faktycznie za bogaty ogonek mają,szkoda że sezon już się kończy .Ale na kolejny ,warto było by wejść w posiadanie tych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Coś tam ostatnio dłubałem, trzeba porobić zapasy na sezon, tutaj mały zestawik dla kolegi, fotka trochę słabej jakości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Fajny zestawik.Robale pływające czy tonące i jaka długość i waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wszystkie pływaki nie dociążone, waga do 0,2g długość + - 1,5cm , robiłem też takie dociążone lametą i miały około 0,4-0,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Te w wersji surowej jeszcze nie malwoane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi