Baars Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Coś dla miłośnik?łw firmy Spro na 2012 rok... http://www.spro.nl/uk/catalogus2012.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Z kołowrotkami to polecieli Masa nowych modeli, wizualnie prezentują się bardzo dobrze imo, ale odnoszę wra?źenie, ?źe tak naprawdę to te same flaki tylko inne z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Z kołowrotkami to polecieli... ...ale odnoszę wra?źenie, ?źe tak naprawdę to te same flaki tylko inne z zewnątrz A co się będą w koszty ładowali... Chodzi o to ?źeby po taniości błysnąć w oczy i liczyć kasę od oślepionych... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Mo?źe się niekt?łrym nara?źę ale osobiście uwa?źam, ?źe jest to dobry stosunek JAKOŚCI do CENY! / mam tu na myśli kołowrotki / Przynajmniej był do tej pory, bo nie wiem jakie będą nowe ceny???Jak dla mnie to bebechy mogą zostać te same i będę zapewne jednym z tych oślepionych i w Gold Arca zainwestuję i mo?źe jeszcze w coś na morze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Z kołowrotkami to polecieli... ...ale odnoszę wra?źenie, ?źe tak naprawdę to te same flaki tylko inne z zewnątrz A co się będą w koszty ładowali... Chodzi o to ?źeby po taniości błysnąć w oczy i liczyć kasę od oślepionych... :lol: Są tacy, kt?łrzy czerpią z najlepszych wzorc?łw http://www.konger.pl/pl/start/kolowrotek/446-Konger-Zorro-RD -330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ALEZ TUPET! Zorro ? to Twoj autorski tuning ? cos jako TD-Z ITO ? Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Są tacy, kt?łrzy czerpią z najlepszych wzorc?łw http://www.konger.pl/pl/start/kolowrotek/446-Konger-Zorro-RD -330A m?łwił Pan Panie Zorro, ?źe waga takiego znaczenia nie ma. A tu udało się Panu i taniej i l?źej ni?ź np w takiej TD-S. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Mo?źe się niekt?łrym nara?źę ale osobiście uwa?źam, ?źe jest to dobry stosunek JAKOŚCI do CENY! / mam tu na myśli kołowrotki / Przynajmniej był do tej pory, bo nie wiem jakie będą nowe ceny???Jak dla mnie to bebechy mogą zostać te same i będę zapewne jednym z tych oślepionych i w Gold Arca zainwestuję i mo?źe jeszcze w coś na morze Pozdrawiam Posiadałem niedawno podobno niezłe Spro ... oj sparzyłem się, sparzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ...raczej http://so.pwn.pl/lista.php?co=sparzy%B3em to wszystko z mojej strony, oczywiście nikogo nie namawiam do kupowania produkt?łw firmy zamieszczonej w wątku gł?łwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Z kołowrotkami to polecieli... ...ale odnoszę wra?źenie, ?źe tak naprawdę to te same flaki tylko inne z zewnątrz A co się będą w koszty ładowali... Chodzi o to ?źeby po taniości błysnąć w oczy i liczyć kasę od oślepionych... :lol: Bo błyśność się liczy i trzydzieści łozisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No dobra, kł?łtniarze jedne i tak kołowrotki marki Zorro najlepsze, i mo?źecie się dochodzić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 ...raczej http://so.pwn.pl/lista.php?co=sparzy%B3em to wszystko z mojej strony, oczywiście nikogo nie namawiam do kupowania produkt?łw firmy zamieszczonej w wątku gł?łwnym. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ...Posiadałem niedawno podobno niezłe Spro ... oj sparzyłem się, sparzyłem... Oświeć nas, o kt?łry model chodzi.Bo ja podobnie jak Baars r?łwnie?ź jestem oślepiony a nie chciałbym się sparzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam,czy ktoś z koleg?łw miał w rękach,lub łowił nowymi Spro(Gold,Grand).Poproszę o opinie,czy jest jakaś r?ł?źnica między tymi nowymi,a Redem lub Blue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi