Skocz do zawartości

Karlskrona 2018 - poszukiwani na wyprawę

EMMS

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety dwóch załogantów wykruszyło mi się już po zarezerwowania wyjazdu do Svenssonów w maju przyszłego roku (12.-19.05.) Jeśli jest ktoś zainteresowany zapełnieniem powstałej luki, dawajcie znać!

Wszelkie szczegóły na priv.

Ze swojej strony powiem tylko ze zapewniam przynajmniej dobre towarzystwo i niezła znajomość łowiska:)

Baza to Dragso, na pewno znana sporej czesci forumowiczów.

Pozdrawiam,

Michał

• Like 1

A tu faktycznie mały EDIT, bo kilku rzeczy zabrakło.

Pierwotnie miała byc nas aż trójka (tyle wyklarowało sie z wielkich planów), chociaz nic nie stoi na przeszkodzie sklejeniu większej grupy :)

Co do Łodzi - aluminiaki 5m, 50HP, chociaz mozna zawsze rozważyć 30, oczywiscie z GPSem ploterem i disco na wypadek wieczornych powrotów

Domki - standardowo około 30m, salon łączony z kuchnia, oddzielna sypialnia i łazienka

Cześć,

jadę na Dragso jesienią 2018 :) także jak wrócicie z wyprawy poproszę o  mapkę ze wskazówkami :).

PS.w tym roku oraz w 2016 byłem na wyspie Jordo, to sąsiedni archipelag Dragso.

Z silnikami 30 lub 50kM osiągalny z Dragso w ciągu 20 minut.

Jeżeli jesteś zainteresowany mogę zaznaczyć na mapie ciekawe miejsca :).

Jakby to była jesień to bez zastanowienia bym się pisał.Niestety tej wiosny sparzyłem dupę na Blekinge [Zresztą jesień też nie była lepsza dla mnie]Ale to było dalej okolice Tjaro.

Dragso,Jordo,Senoren. O wiele lepiej, inne głębokości-płycej i inna flora.Więcej sałaty  i kamieni na dnie.

Ale mam sentyment do tej wody i trochę kusisz :].Koszty całości strzelam plus -minus 2000zł?

Koszty są na stronie CampDragso

http://dragsosportfishing.com/fishing-trips/fishing-packages/

Świetne łodzie, wygodne domki (warto przynajmniej zarezerwować wersję "Exclusive cabin") i jasne zasady użytkowania domków i łodzi. Z bazy jest blisko do Jordo i Senoren, a jak nie biorą to można się przespacerować po Karlskronie bo jest 15 minut piechotą od domku.