EMMS Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Niestety dwóch załogantów wykruszyło mi się już po zarezerwowania wyjazdu do Svenssonów w maju przyszłego roku (12.-19.05.) Jeśli jest ktoś zainteresowany zapełnieniem powstałej luki, dawajcie znać! Wszelkie szczegóły na priv.Ze swojej strony powiem tylko ze zapewniam przynajmniej dobre towarzystwo i niezła znajomość łowiska:)Baza to Dragso, na pewno znana sporej czesci forumowiczów. Pozdrawiam, Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jak duża grupa uczestników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A tu faktycznie mały EDIT, bo kilku rzeczy zabrakło. Pierwotnie miała byc nas aż trójka (tyle wyklarowało sie z wielkich planów), chociaz nic nie stoi na przeszkodzie sklejeniu większej grupy Co do Łodzi - aluminiaki 5m, 50HP, chociaz mozna zawsze rozważyć 30, oczywiscie z GPSem ploterem i disco na wypadek wieczornych powrotów Domki - standardowo około 30m, salon łączony z kuchnia, oddzielna sypialnia i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Orientacyjne koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Cześć,jadę na Dragso jesienią 2018 także jak wrócicie z wyprawy poproszę o mapkę ze wskazówkami .PS.w tym roku oraz w 2016 byłem na wyspie Jordo, to sąsiedni archipelag Dragso.Z silnikami 30 lub 50kM osiągalny z Dragso w ciągu 20 minut.Jeżeli jesteś zainteresowany mogę zaznaczyć na mapie ciekawe miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Podłączam się do pytania o ewentualne koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jakby to była jesień to bez zastanowienia bym się pisał.Niestety tej wiosny sparzyłem dupę na Blekinge [Zresztą jesień też nie była lepsza dla mnie]Ale to było dalej okolice Tjaro.Dragso,Jordo,Senoren. O wiele lepiej, inne głębokości-płycej i inna flora.Więcej sałaty i kamieni na dnie.Ale mam sentyment do tej wody i trochę kusisz :].Koszty całości strzelam plus -minus 2000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Koszty są na stronie CampDragso http://dragsosportfishing.com/fishing-trips/fishing-packages/ Świetne łodzie, wygodne domki (warto przynajmniej zarezerwować wersję "Exclusive cabin") i jasne zasady użytkowania domków i łodzi. Z bazy jest blisko do Jordo i Senoren, a jak nie biorą to można się przespacerować po Karlskronie bo jest 15 minut piechotą od domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Akurat tutaj lepsza informacja - stałe wyjazdy do Svenssonów zaskutkowały 10% rabatem wiec nieco taniej wychodzi ???? Koszta to około 2100+prom Edytowane 3 Listopada 2017 przez EMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi