lukomat Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 52cm i 3,6kg, takiego syna wczoraj na porodowce dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Całkiem niezła waga, jak na taką długość. Gratulacje!!! Poczekaj trochę, a zobaczysz jakie synowie mają przyrosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 O rany .... gratulacje! Niezły z niego pstrągal Wielkie gratulacje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 lukomat - długo walczył zanim dał sie podebrac Moje gratulacje oraz zyczenia ZDROWIA dla WSZYSTKICHb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Łukasz, gratulacje dla żony i radość dla was. Mój wnuczek też był taki duży, adziś ma już 2 latka. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 WOW Lukomat! Serdeczne gratulacje! Szkocki Polak = Polski Szkot! Wazne by zdrowy rosl i szybko wedkowac zaczal Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gratulacje chłópie. Nowy wędkarz nam rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Dzieki, dzieki. Wlasnie podczas ciazy zdalem sobie sprawe z tego jak szybko czas leci. O rany, jeszcze kilka miesiecy temu byla mala fasolka, a teraz taki byk Zanim sie obejze zacznie raczkowac, a nastepnym krokiem bedzie zabranie staremu wedki z reki i poslanie do sklepu po zapasy, bo wobki i muchy juz sie skonczyl (czemu nie mam nic przeciwko!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeeS Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gratulacje !!! Będzie jak piszesz. Zanim się obejrzysz będzie śmigał po podłodze.Mój kończy nie długo 6 miesięcy ale już go ze sprzętem zapoznaje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gratulacje!!!! Ja po podebraniu Córeczki przeciąłem przypon a TY? Przeżywałem to 2 lata i 4 miesiące temu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mój kończy nie długo 6 miesięcy ale już go ze sprzętem zapoznaje Tak jest ze sprzętem należy oswajać od maleńkości Ja również składam szczere gratulacje i pozdrawiam dzielna mamusię Mój maluszek niedługo kończy 12 lat i pomału zazdrosnym okiem zaczyna spoglądać na mój sprzęt castingowy.Znam te spojrzenie które oznajmia że nadszedł czas u mojego synka na zmianę sprzetu ze spina na cast oj ja biedny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jeszcze raz dzieki! @bassy, no oczywiscie, ze cialem, asystowalem od samego poczatku do konca. Nawet udalo mi sie zapoznac z dzialaniem gazu przeciwbolowego, wzialem jeden gleboki wdech i... trzezwialem potem przez 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Lukomat Wielkie ale to Wielkie gratulacje.Tylko uwazaj żeby czasami pierwsze slowo niebylo Jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Trout jerkbait jest dośc trudno. Grono redakcyjne oraz forumowicze będa w zupełności zadowolnei jeśli padnie JERK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No,no!!!Wrześniowy chłopak to musi być wędkarz,poczekałby dwa tygodnie to mógłby z wujkiem Rockym urodziny na rybkach obchodzić Gratulki dla tatusia i mamusi-w końcu razem się napracowaliście <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gratuluję. Pomyślności @Luko dla całej rodzinki orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gratulacje!!! :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Również gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego dla całlej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Gratuluje Luko ...w dzieciach nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 @ lukomatBędziesz miał komu wędki nosić . Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 GratulujęJuż chyba pora zacząć w domu siedzieć, bo niedługo będzie łowić większe ryby niż Ty (wtedy lepiej stać się mentorem teoretykiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 @lukomatMimo, że nie znamy sie osobiscie gratuluje z calego serca Winszuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Bardzo słuszną drogę objeła nasza władza Wielkie gratulacje dla Ciebie i twojej żony Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 @Luko, szczere gratulacje! Pozdrowienia dla małego i żony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Jeszcze raz dziekuje! Rodzinke juz przewiozlem do domu dzis po poludniu. W sobote jedziemy nad jezioro, im szybciej zacznie tym lepiej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukomat
52cm i 3,6kg, takiego syna wczoraj na porodowce dostalem
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi