yapa Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam. Podobnie jak Del Toro, tez używam tego łącznika do żylka/przypon. Działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ja już zapomniałem o węzłach. Używam tylko łączników zarówno do plecionki jak i żyłki. Sprawdzałem wytrzymałość i prawdą jest, że wytrzymałość jest dużo większa niż na węźle i równa się liniowej. Kolejna zaleta to nie trzeba ciąć linki tylko można rozwiązać łącznik. Ja odbieram łączniki do wytrzymałości plecionki np: sufix 832 0.20 liniowo 13.5kg z łącznikiem S 13mm 13kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtulson Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pytanie do osób, które korzystały z łączników czy któryś z tych modeli jest lepszy lub gorszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 To zależy który szybciej rdzewieje......... , wyglądają na takie same ( chodzi o rodzaj wygięcia ) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Żaden, oba mają takie same wady o zalety. Przede wszystkim łączniki bardzo wzmacniają zestaw i łatwo się je mocuje. Wady to zbyt duża ilośc drutu na tylnym końcu, lubi się zaczepić i splątać linkę, długość samego łącznika, powinny być krótsze, szczególnie te do mniejszych przynęt i to chyba tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Witam.A ja sam wyginam z drutu łączniki takie jakie chcę w zależności co łowię (grubość plecionki).Polecam -(...) A ja polecam handel uprawiać we właściwym miejscu, czyli na priv i na giełdzie, a nie w wątkach tematycznych. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 WitamNiczym nie handluję, a link podałem poglądowo z jakiego materiału można to wykonać samemu.We wcześniejszych postach koledzy szukali różnych rozmiarów, a z tego każdy zrobi sobie jaki chce w 3 minuty, tylko końce opiłować.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Panowie kupiłem kiedyś chyba koastal, ale się skonczyly. Jakie najmniejsze łączniki polecacie na dzień dziesjszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Panowie kupiłem kiedyś chyba koastal, ale się skonczyly. Jakie najmniejsze łączniki polecacie na dzień dziesjszy ?Ja używam tychhttps://sklepdrapieznik.pl/laczniki-bezwezlowe/39462-laczniki-bezwezlowe-gurza-wrapping-snap-ul.htmlJeśli znajdziesz coś mniejszego to daj znać, z chęcią kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 http://jerkbait.pl/user/58477-dariusz-lipka/Nasz forumowicz robi różne rozmiary. PolecamTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 http://jerkbait.pl/user/58477-dariusz-lipka/Nasz forumowicz robi różne rozmiary. PolecamTomek O Darku też pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi