hasior Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 szukam jak w temacie schematu do shimano super X GT 3000/4000serwisuję go dla kolegi,i mam pewne obawy,ktoś zastąpił wiele podkładek podkładkami z fioli aluminiowe papieru i nitek,w skutek braku smaru i dużej ilości piasku w przekładni ,ząbki się lekko przytarły.jestem Ciekaw co tam było wcześniej w oryginale.jeśli ktoś ma taki schemat to poproszę o skanz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Postaram się w ciągu godzinki ci wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 lipa dziś nie dam rady skaner się oflagował jutro z rana wezmę i ci prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Masz na poniższej stronce:http://www.pergetes.hu/szemezgeto/shimano_orsok.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Skan wysłany na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzięki Bronzo!Na tej stronce jest wiele brakujących i starych schematów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 dzięki chłopaki.a włąśnie tej strony szukałem bo kiedyś wpadła w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 szukam jak w temacie schematu do shimano super X GT 3000/4000serwisuję go dla kolegi,i mam pewne obawy,ktoś zastąpił wiele podkładek podkładkami z fioli aluminiowe papieru i nitek,w skutek braku smaru i dużej ilości piasku w przekładni ,ząbki się lekko przytarły.jestem Ciekaw co tam było wcześniej w oryginale.jeśli ktoś ma taki schemat to poproszę o skanz góry dzieki niezle cacko przypomniala mi sie historia o sasiedzie, ktory mial renault 19 z silnikiem w ktorym byly szmaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 okazało się! brakuje 2 podkładek,rozciapciane tulejki pod podparciem piniona(raczej ktoś chciał je wyrwać)najlepiej ulokowac tam łozysko tak jak w TP XTR ,ogólnie przekładnia wyszlifowane piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi