jabr Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 WitamCzy mógłby prosić o podanie rozmiarów łożyska w kabłąku Penna Slammera 360 - chodzi o część 35A. Łożysko trohę szumi - moja wina - nie przesmarowałem nowego przed Nowegią. Czy polecacie jakieś konkretne łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Abyś nie miał problemu proponuję łożysko firmy EZO.Google wszystko powiedzą: firma Albeco lub pytaj w sklepie z łożyskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Dzieki za podpowiedź. Czy znasz może rozmiary tego łożyska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie znam bo slammer 360 czeka dopiero ma nawinięcie plećki i serwis mimo, że jest nowy .Jak mi potrzebne łożysko to suwmiarka, katalogi wiem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Przepraszam, że nie na temat, ale... poza tym nie mam przy sobie młynka, żeby to zmierzyć.Firmę Albeco będę odradzał przy każdej nadarzającej się okazji! Takiego olewania klienta jeszcze chyba nie doświadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie wiem jak z albeco w sieci ale w placówce ,pełna kultura i profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Popieram Hasiora w necie pełna kultura.Pan poprowadził mnie przez katalog jak po sznurku, teraz wiem jak i co szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi