Maciej 77 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Witamnie wiem czy dobry wątek............ ale jakie było moje zdziwienie gdy podczas ostatniego turnieju tenisowego Masters 1000 / Paryż John Isner na czapeczce, miał oprócz loga firmy sportowej okrągły znaczek Bass Pro Shop. Nie była myślę to pomyłka, bo po zmianie na inną czapkę / kolor miała ona to logo również.Wynika z tego, że to nie jest przypadek, tak więc w wielkim tenisie sklep wędkarski znalazł miejsce na reklamę, nie są to częste przypadki, ale mile mnie to zdziwiło...A może John jest np. udziałowcem tej firmy, a może jej twarzą w USA, z może po prostu sam wędkuje i jest to jego pasja. Ktoś coś wie na ten temat, lub zna szczegóły tej reklamy...?pozdrawiamMaciej Edytowane 6 Listopada 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=107348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Już w nazwie turnieju masz odpowiedź:BNP PARIBAS OPEN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 łowi ryby,i miło. w sumie to nic dziwnego.swego czasu Polski siatkarz Marcin Prus regularnie posyłał zdjęcia do któregoś periodyku wędkarskiego.gwiazdy sportu czy kina też łowią. Brad Pitt też w którymś swoim filmie sprawnie rzucał muchą. No,ale nie o tym temat.Z wywiadu wynika że Isner lubi-chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @drag to film Rzeka Życia ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @drag to film Rzeka Życia ;-)O dokładnie,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Zresztą super film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 dzięki się wyjaśniło dodam jeszcze od siebie Andrzej Gołota , Dariusz Michalczewski boks , Tomasz Krzeszewski t. stołowy i pewnie wielu innych ....zapaleni spiningiści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi