darek1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Kupiłem do odnowienia ciekawy kijek i nie mogę znależć danych.Ciekawe jakie cw?bo brak opisu...9' dwuskład w korku.W ręku jakieś 20-50 przelotki alox dwustopkowe,kolor lakieru brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Niezastąpiony p.Sławek z Żelaznej ocenił cw 15-40 średnia półka z czasów granatowego 'Conolona'...ciekawe co wyjdzie po oskrobaniu i odciążeniu przelotek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekc90 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam chciałem zapytać o ten kijek co z niego wszylo gdyż mam do kupienia podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi