Krzysiu Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Witam otóż spaliłem silnik w pompce mowa o tym pompujacym nie dobijajacym ciśnienie .Znajomynprzerobil mi ja lecz zamontował bardzo słaby silniczek który przed dobijaniem pompuje chyba z pół godziny.Także chciałbym dowiedzieć się czy ktoś może orientuje się jaki silniczek zamontować aby zmieścił się w miejscu oryginalnego i miał spora moc ?Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi . Edytowane 7 Listopada 2017 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 napisz to tokarexu , oni sprzedaja czesci zamienne. to jest najlepsze rozwiazanie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dzięki w sumie to nawet o tym nie pomyślałem , człowiek często bladzi a nie sprawdzi u źrodła , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi