SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 mieliśmy powtórzyć i się rozmyło.... Jak będzie taka impreza to chętnie zajrzę o ile będę mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jak będzie taka impreza to chętnie zajrzę o ile będę mógł No dobra, to kto organizuje i dlaczego BOB kiedy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Ja będę w następną sobotę i niedzielę w stolicy czyli 18 i 19 Wykroję trochę czasu aby na ten stawik podjechać choć wolałbym na Włochy bo będę mieć bliżej. Edytowane 7 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Robert Rothen i Brig W zeszłym roku zrobiliśmy towarzyską imprezę nad stawkiem na połczyńskiej w Wawie gdzie był zakład pomiędzy Rotenem i Burim kto dalej rzuci gołą główka 3gr. Jako że stawek był jeszcze zamarznięty to zawody były "na lądzie" ale dzięki temu pomiary były precyzyjniejsze. Startowała Daiwa T3air i Aldek (w starszej wersji) O ile dobrze pamiętam to leciało na 30m i ciut Ja teraz z Aldka16 z kijkami w/w daje radę ok 20-25m (? ale metrówką nie mierzyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja będę w następną sobotę i niedzielę w stolicy czyli 18 i 19 Wykroję trochę czasu aby na ten stawik podjechać choć wolałbym na Włochy bo będę mieć bliżej.ten stawik to był/jest "po drugiej stronie torów" od stawu przy koziorożca we Włochach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 no dobra, to żeby nie zaśmiecać wątku.... ilu będzie chętnych do spotkania w temacie baitcasting UL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 U mnie 18-19/11 odpada będę w Łodzi służbowo .Inne terminy w ciemno biorę . no dobra, to żeby nie zaśmiecać wątku.... ilu będzie chętnych do spotkania w temacie baitcasting UL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 no dobra, to żeby nie zaśmiecać wątku.... ilu będzie chętnych do spotkania w temacie baitcasting UL?Ja bym się pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Czekamy aż zmrozi i spadnie śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Chętnie dołączę. Ale tylko niedziele mi pasują. Edytowane 7 Listopada 2017 przez Młody wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Bob....musisz ogarnąć te przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wkręcasz mnie? ale wychodzi na 26 listopada, plaża nad jez. Czerniakowskim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 O kuźwa i znowu ustawka na lekkie kije[emoji33][emoji6][emoji16] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 7 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wkręcasz mnie? ale wychodzi na 26 listopada, plaża nad jez. Czerniakowskim Będę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Do takiego spotkania pt. "UL" istotny jest jeszcze jeden element (po za naszym czasem i chęciami) ... pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Do takiego spotkania pt. "UL" istotny jest jeszcze jeden element (po za naszym czasem i chęciami) ... pogoda Ciekawe byłoby 50km/h wiania prosto w twarz Idealne warunki do ćwiczenia techniki rzutu UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ciekawe byłoby 50km/h wiania prosto w twarz Idealne warunki do ćwiczenia techniki rzutu UL Do takiego spotkania pt. "UL" istotny jest jeszcze jeden element (po za naszym czasem i chęciami) ... pogoda to może połączmy to z łowieniem..... najpierw ocena multików na różnych kijkach... przez kilku (ilu będzie chętnych) wędkarzy w ustalonych kategoriach (np. ergonomia - pasowanie do dłoni, łatwość zejścia z cw do maksimum swoich umiejętności, powtarzalność rzutów, odległości rzutów....co dalej to można wymyślić), a później wspólne łowienie i dodatkowa ocena - subiektywna - jakim zestawem (multik plus wędka) i dlaczego się lepiej (wygodniej) łowiło - bez uwzględniania preferencji ryb w danym dniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Możemy robić co nam się zachce. Co do konfrontowania naszych zestawów UL z rybami zasiedlającymi j. cze...to sugerował bym powściągliwość. Ale zawsze możemy zrobić poza konkursowy- konkurs ... stawiania babek z piasku.I tak w ogóle , robimy co chcemy (bardzo to ułatwia życie koordynatorowi ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Bob....to ja jestem zdecydowanie na tak za tymi babkami...byle piasku nie miały za dużo tam gdzie nie trzeba rób listę... ja się też zapisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Q..wa, wkręciłeś mnie jednak. A sprawiasz wrażenie takiego, poukładanego, spokojnego, młodego (tak wygląda) człowieka.Dobra!Kto wpisuje się na listę udziałowców spotkania "UL-to nasz niedościgniony Świrek" w dn 26.11.2017 nad j. Czerniakowskim (proponuje za widoku czyli przed południem)?:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Co kurde oznacza "2"? Adaś Miałczyński? ...zawsze drugi?!Wpisywać się proszę jednoznacznie Edytowane 7 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Będę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 I ja Będę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi