BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) .Oczywiście będziesz ?1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Mapka dla ułatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Będę i ja. Co prawda jeszcze zestawu UL nie posiadam, ale może koledzy pozwolą podpatrzeć "tajniki rzutów" 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Będę i ja. Co prawda jeszcze zestawu UL nie posiadam, ale może koledzy pozwolą podpatrzeć "tajniki rzutów" Otóż to właśnie, ula nie mam i ja, ale wezmę to co mam najlżejsze czyli msx do 16 g. i revo lt, może nawet jakąś cienką plećkę nawinę bo aktualnie 0,08 chyba ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Pozwolimy nie tylko popatrzeć ale i porzucać ...zdecydowanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Pozwolimy nie tylko popatrzeć ale i porzucać ...zdecydowanie! No to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować ) Hmmm ... popularne cc czy steez albo zilion, a może megabass jakiś ?To i ja będę mieć niespodziankę, ale raczej dla tych co komunikacją miejską przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Hmmm ... popularne cc czy steez albo zilion, a może megabass jakiś ?To i ja będę mieć niespodziankę, ale raczej dla tych co komunikacją miejską przyjadą ... zimno, bardzo zimno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować ) Ja chyba miałem okazje nim rzucać Jeżeli jest szansa to i ja chętnie się zjawie popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) To prawda. Witaj i cicho sza 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jak mnie nie zapędzą do pracy to wdepne albo się doturlam z samej ciekawości co też cudo kosmiczne ma Robercik.przywioze blaszke do rzucania,kto wygra to jego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 tym blaszyskiem będziecie miotać tylko ją ustroje.w razie miałbym nie być to się zderze zRobercikiem i przekaże potężne wachadło.myśle że dadzą spokój w pracy.jak do tej pory to w listopadzie będe 2 wekend pod rząd zapierdalał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Krzysiek, ale po ustrojeniu to wagę chyba zmieni ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Krzysiu nie możesz decydować czym będziemy miotali bo ja jestem tutaj Ojcem Dyrektorem i zarządziłem całkowitą liberalno-demokratyczną-niepoprawną swobodę Aczkolwiek, jeśli ktoś będzie zainteresowany sprawdzeniem swoich umiejętności z użyciem Twojego cuda to czemu nie Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Robercik jesteś uzurpator,ojciec dyrektor jest jeden i urzęduje w mieście pierników.możesz przyjąć tytuł Mistrz Ceremoni i wtedy bez dyskusji zastosuje się do Twoich wytycznych odnośnie imprezy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Fajna szkoła... Miałem 2,a dostałem 5 i to na legalu...????Nie wiem co dyrekcja bierze,ale też poproszę????https://m.youtube.com/watch?v=iSHG_B4GhFg Blaszki mają przez uwypuklenie siłę nośną ... Co może zniekształcić osiągnięcia?! ???????? Edytowane 8 Listopada 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Kolega SławekNikt ma racje.blaszysko po ustrojeniu nabrało tężyzny i chętni do rzucania tym złomem niech wezmą letkie jerkówki albo co najmniej taki kijek do uncji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Robercik jesteś uzurpator,ojciec dyrektor jest jeden i urzęduje w mieście pierników.możesz przyjąć tytuł Mistrz Ceremoni i wtedy bez dyskusji zastosuje się do Twoich wytycznych odnośnie imprezy.OK mów mi Miś Ceremonii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) OK mów mi Miś Ceremonii Czeka na Ciebie. Edytowane 8 Listopada 2017 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Będę ! Sławku będziesz może z Lublina jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Sławku będziesz może z Lublina jechał? Na chwilę obecną nie jestem w stanie Ci na to pytanie odpowiedzieć. Kilka dni przed zlotem tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Na chwilę obecną nie jestem w stanie Ci na to pytanie odpowiedzieć. Kilka dni przed zlotem tak.Jeśli z Lublina też bym się pisał [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi