Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL - 26 listopada, Warszawa, jez. Czerniakowskie start 11:00

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Będę i ja. Co prawda jeszcze zestawu UL nie posiadam, ale może koledzy pozwolą podpatrzeć "tajniki rzutów" :)

Otóż to właśnie, ula nie mam i ja, ale wezmę to co mam najlżejsze czyli msx do 16 g. i revo lt, może nawet jakąś cienką plećkę nawinę bo aktualnie 0,08 chyba ...

• Like 1

Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ;) ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować :) )

Hmmm ... popularne cc czy steez  albo zilion, a może megabass jakiś ?

To i ja będę mieć niespodziankę, ale raczej dla tych co komunikacją miejską przyjadą ;)

Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ;) ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować :) )

Ja chyba miałem okazje nim rzucać :D

Jeżeli jest szansa to i ja chętnie się zjawie popatrzeć :)

• Like 1

post-62049-0-42793600-1510159365_thumb.jpgtym blaszyskiem będziecie miotać tylko ją ustroje.w razie miałbym nie być to się zderze zRobercikiem i przekaże potężne wachadło.myśle że dadzą spokój w pracy.jak do tej pory to w listopadzie będe 2 wekend pod rząd zapierdalał.
  • Like 3

Krzysiu nie możesz decydować czym będziemy miotali bo ja jestem tutaj Ojcem Dyrektorem i zarządziłem całkowitą liberalno-demokratyczną-niepoprawną swobodę :P

Aczkolwiek, jeśli ktoś będzie zainteresowany sprawdzeniem swoich umiejętności z użyciem Twojego cuda to czemu nie :)

Edytowane przez BOB1
  • Like 4

Fajna szkoła...

Miałem 2,a dostałem 5 i to na legalu...????

Nie wiem co dyrekcja bierze,ale też poproszę????

https://m.youtube.com/watch?v=iSHG_B4GhFg

Blaszki mają przez uwypuklenie siłę nośną ...

Co może zniekształcić osiągnięcia?! ????????

Edytowane przez darek1