BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Liczę na Twoją obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Może i ja złapie bakcyla castingowego w prestiżowej klasie[emoji106] także BĘDĘ [emoji1] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) No nareszcie. Nie wyobrażam sobie imprezy bez Ciebie! 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie ma imprezy bez Arkadiusza, więc trzeba go wywołać do tablicy[emoji106][emoji1] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Już podjąłem stosowne kroki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 O której to będzie? Bo jakoś w niedzielę po południu będę wracał z Łowicza od rodziny. Zależnie od czasu, pisał bym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) To może odwiedzisz i moją rodzinę w Łowiczu ?Myślę, że i ta kwestia jest do niepoprawnie demokratycznego obgadania. Jednak jako Miś wiodący sugerował bym godz ok 11-12ta.co by przyjezdni mogli przyjechać za dnia i wrócić komfortowo do domu po widnemu. Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Wpiszcie i mnie. Ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zawsze można powrót przyspieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Mówisz i masz chłopie Witaj na pokładzie 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Dzięki Bartku za samodzielny wątek KoledzyJako że temat rozwija się dynamicznie i w ostateczności może się okazać, że UL nie jest zagadnieniem wiodącym?! pojawiają się interesujące inicjatywy. Np. spotkanie powiązane z konsumpcją (proszę bez skojarzeń podprogowych )Może być na prawdę ciekawie Hubert, dzięki za inicjatywę Co Wy na ten pomysł? Edytowane 8 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 To może dla równowagi pomiotamy też czymś co waży 100 gramów? Boisko pewnie by się przydało.Na Ł3 niedaleko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ciekawa choć skrajna propozycja ...miejsce spotkania nie wyklucza również zmagań w wadze ciężkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Trochę boję się o odstrzały w kategorii ciężkiej. Bloki blisko... .Ubezpieczenie by się przydało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Andrzeju, spokojnie. Obawy bezpodstawne. 100 metrów obok plaży jest boisko piłkarskie ... sorki ale nazwy drużyny Sadybiańskiej nie pamiętam. Zero ryzyka, wejście wolne, co najwyżej, można gola strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 No i rośnie nam nowa Tradycja "Miś" St.Bareja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 ...nie chciałem tego. Zostałem wkręcony. Mogę abdykować.Zarządzam powrót do tematu zasadniczego ... cholera!, trudno się powstrzymać To co z tym grillem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Szaszłyki jagnięce...Raz! Edytowane 8 Listopada 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Przygotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 ooooo ja pierdziu....... Bob ale masz rękę do organizacji. szacun! jak się wszystko poukłada to i ja będę miał coś nowego (może i znanego ale dla mnie dziewiczego) na spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja nic nie robię. To samo się robi ... dzięki Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie bądź taki skromny "Misiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Przygotujesz? Jak ja przygotuję to nikt nie zdąży spróbować...zasadniczo jem tylko wtedy kiedy jest co?!'Siamo się robi' powiedziałem kiedyś jak w wieku 5 lat podważyłem drzwi balkonu wieszakiem(spadły na trawę z trzeciego piętra,obok przechodnia...i nic się nie stało!) Edytowane 8 Listopada 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 No dobra, przybywaj bez jagniątka...damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Może nie temacie ale w związku ,Maniuś kto(jakie gremium)przyznało Ci ten znak jakości Q.może i mi by przyznali jakiś tytuł ,tylko ja bym wolał ,S'od specjal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi