SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zawsze można powrót przyspieszyć...Można też i opóźnić np. do poniedziałku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 To i ja się dopiszę do spotu/zlotu.W drodze z Chin jest lekka szpulka, to chętnie ją sprawdzę.A jak nie zdąży na czas, to i tak wpadnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Postaram się być na tak zacnym spotkaniu. ps.Ktoś chce popływać mam zabrać kajak ? Edytowane 9 Listopada 2017 przez Kayak Fishing Poland 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zabierz...ktoś chce ponurkowac?mam zabrać pianki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 To już piękna "trzynastka" 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zastanawiam się czy lepiej:1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...Ehh, dylematy, dylematy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 darek1Luknij na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zastanawiam się czy lepiej:1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...Ehh, dylematy, dylematy... Mam podobny problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Zastanawiam się czy lepiej:1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...Ehh, dylematy, dylematy... Na tym spotkaniu, zgodnie z Polską tradycją zawsze będzie miejsce dla nieoczekiwanego/zbłądzonego/spóźnionego ... castingowca.Więc spoko i luzik... Edytowane 9 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zastanawiam się czy lepiej:1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...Ehh, dylematy, dylematy... Na tym spotkaniu, zgodnie z Polską tradycją zawsze będzie miejsce dla nieoczekiwanego/zbłądzonego/spóźnionego ... castingowca.Więc spoko i luzik... A jak przyjedzie z jakimś fajnym sprzętem to jeszcze jakąś 50 czy tam 18 dostanie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A może wpadniecie do mnie?Grodzisk Mazowiecki stawy walczewskiego, świeżo zrewitalizowane, obok restauracja, jest ryba i gdzie porzucać.Rothen, Maniek byliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 jest ryba Od kiedy lokalni amatorzy darmowego białka o tym się dowiedzieli to już raczej była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zastanawiam się czy lepiej:1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...Ehh, dylematy, dylematy... Po prostu wybierz najprostszy wariant nr 3: zapisać się i przyjechać[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Słuchajcie a kiedy jest to spotkanie i w jakich godzinach ? Może warto dodać taką informację do tytułu wątku.... bo gdzie to się dogrzebałem - Jez. Czerniakowskie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Słuchajcie a kiedy jest to spotkanie i w jakich godzinach ? Może warto dodać taką informację do tytułu wątku.... bo gdzie to się dogrzebałem - Jez. Czerniakowskie...Data jest podana, godziny w trakcie ustalania. Ja proponuje zacząć o 11. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Słuchajcie a kiedy jest to spotkanie i w jakich godzinach ? Może warto dodać taką informację do tytułu wątku.... bo gdzie to się dogrzebałem - Jez. Czerniakowskie...Cytuję stronę 2:>>>"Q..wa, wkręciłeś mnie jednak. A sprawiasz wrażenie takiego, poukładanego, spokojnego, młodego (tak wygląda) człowieka.Dobra!Kto wpisuje się na listę udziałowców spotkania "UL-to nasz niedościgniony Świrek" w dn 26.11.2017 nad j. Czerniakowskim (proponuje za widoku czyli przed południem)?"... Edytowane 9 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Data jest podana, godziny w trakcie ustalania. Ja proponuje zacząć o 11.Może być 11-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Może być 11-taBob dzierży linu, 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Edytowałem temat, jak ustalicie godzinę to dopiszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 szkoda tylko że od ostatniego UL contest odległość od Poznania do stolicy nie uległa zmianie. chętnie bym zawitał ale nieco za daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Bob dzierży linu, 10..przetłumacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Edytowałem temat, jak ustalicie godzinę to dopiszę Fajnie aby przybyło jak najwięcej forumowiczów. Nie ma co uaktywniać godziny "od" Może być 10-ta Będę (jak zdrowie dopisze) i przywitam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Robert dzierży linu, a ja godzinu ???? 11 bedzie w sam raz ???? ale jak trzeba to pojawie się i o 10. Edytowane 9 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 szkoda tylko że od ostatniego UL contest odległość od Poznania do stolicy nie uległa zmianie. chętnie bym zawitał ale nieco za daleko.jak daleko?najwyżej 3 rzuty z calcuty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 jak daleko?najwyżej 3 rzuty z calcuty.Dobre-rymuje się i jeszcze w temacie .Zeby to tylko nie były rzuty Calcuttą...A co do meritum-rodzinę mam w Piastowie,dawno nie widzianą.Kurcze,może by się dało połaczyć jedno z drugim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi