krzysiek gżybek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 I słusznie,rodzine trza odwiedzać,jak się z wujem,czy kuzynem dobrze zakręcicie to na wigilie do Poznania zwalisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A dlaczego rzuty calcutą nie podchodzą,ja mam 50xt i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 hmmm trzeba będzie jakieś stojaki na wędki zabrać jak każdy przytarga ze sobą 2-3 kije to będzie trzeba uważać żeby nie podeptać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) I słusznie,rodzine trza odwiedzać,jak się z wujem,czy kuzynem dobrze zakręcicie to na wigilie do Poznania zwalisz.oj,mogłoby tak być.jakbyś wiedział że i wuj jest,i kuzyn...ale do Wiglii od 26 listopada to sporo czasu jest-do roboty jeszcze trzeba pochodzić . A dlaczego rzuty calcutą nie podchodzą,ja mam 50xt i nie narzekam.wierzę że podchodzą,taki żart słowny to był .Dobra,koniec OT i innych pierdołów-będę myślał.Jak się zorganizuję to się przywlokę.Fajnie by było w realu się spotkać i poznać a i sprzętu godnego obejrzenia sporo będzie. Edytowane 9 Listopada 2017 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Się tak zastanawiam. Może Kamila na poklad i hajda na stolicę. Pomyślimy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Piotruś bierz ekipe i przyjeżdżajcie.koniecznie zabierz tego kolesia(Sebusia)co na Żarnowiec doturlał się tą czarną motorynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Postaram się być na tak zacnym spotkaniu. ps.Ktoś chce popływać mam zabrać kajak ? Arek zabieraj ja jestem chętny, najlepiej tego na handel P.S BOB UL nie mam ale mam butelkę dziadkowego trunku mogę wpaść ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Najlepiej zabierz siebie i innych Łodziaków Czekam na konkretną deklarację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Arek zabieraj ja jestem chętny, najlepiej tego na handel P.S BOB UL nie mam ale mam butelkę dziadkowego trunku mogę wpaść ? Sprzedany we wtorek ????, ale coś się znajdzie.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Sprzedany we wtorek , ale coś się znajdzie. Miałeś dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Na diabła Ci kajak.będzie się kurzył.motorynką nie masz czasu jeździć i rdzewieje na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Napisałem jak coś to się znajdzie.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Arek, nie sprzedawaj mu kajaka, z kim będę jeździl na ryby? Dobra, jak chcesz, ja Mu go najwyżej spalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jeżeli nie będzie jebać śniegiem i deszczem w poziomie, przybywamy. Ja i Kamil.Nie wykluczam obecności Seby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 No to po drodze macie do Błonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Novisku tak łatw sprawy żeby ten młodzieniec(właściciel czarnej motorynki)się pojawił.Kamil jak się zadeklarował to na bank będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w16. Sebastian (?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w 16. Sebastian (?)17. friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) No NARESZCIE!!!!!!!!!! cieszę się Edytowane 11 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 ...UL casta nie mam ale wezmę jakiegoś starego scorpiona 1001 albo Antka AR ze szpulka Yumei i cośtam będe próbował zdziałać najwyżej się ze mnie trochę pośmiejecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 ...śmiech to zdrowie Na poprzednim spotkaniu UL.. ciskaliśmy na mrozie klocek do wiadra. Wiadro poległo ... i było gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Tak nieśmiało zapytam, nikt ze zlotowiczów nie będzie miał antka 2016 lub podobne multi shimano w technilogii bez docisku szpuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Ja będę miał Antka 2016 ... ale co to znaczy "bez docisku szpuli"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 takiego okrągłego małego pokrętełka po stronie korbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 ???? taka wersja (mi nie znana) to już raczej kwalifikuje się z marszu do "mojej szafy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi