bob74 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 ... to jeszcze ustalcie ile skoków/ rzutów próbnych będzie i do tego jakieś jury może ... za hmm wartości artystyczne, styl... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No co tam? Cisza? bo myślicie o spotkaniu Ja się szykuję praktycznie. Kupiłem dla Was trochę oliwek 2gr oraz ... kolejnego, Chińskiego UL Będzie co macać (za niewielkie pieniądze )...premiera na spotkaniu Robert, "toż to trza nająć chińskch tragaży, co by ten majdan tachali". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jako ciekawostkę, zabiorę ze sobą multik UL jaki niewielu miało w łapie nie mówiąc już o używaniu ... ale to niespodzianka dla uczestników spotkania (będzie można przetestować ) Bantamik? Jak czas pozwoli, to wpadnę i ja na chwilkę. W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wpadłem dzisiaj na chwilkę na plażę nad jeziorkiem. Ognisk palić nie można ale o grillowaniu nic nie napisali w regulaminie więc co nie zakazane... W tym temacie: jest propozycja Huberta (@Młody wędkarz) aby zrobić grilla. Żadne tam biesiadowanie. Raczej symboliczna kiełbaska. Co o tym sadzicie? Jakoś trzeba by było ogarnąć temat "paleniska" i innych konieczności Robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Nie mam casta UL ale na chwilę bym z synem wpadł, można ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Nie ma ograniczeń i dyskryminacji ani z uwagi na płeć ani na wiek ani na brak UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Bez.regenurującego posiłku z grila nie nurkuję!Obiecuję!?;-) Edytowane 19 Listopada 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w16. Sebastian (?)17. Piotrek+syn (-UL) Grill??? Edytowane 19 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Bez.regenurującego posiłku z grila nie nurkuję!Obiecuję!?;-)A dzisiaj dwa skubane "morsy" pływały ... mieli tylko termosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ktoś się podejmie nauki 8 latka rzucania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Czemu nie? Kijek o odpowiednim "wzroście" i wadze będę miał, zabiorę deceka i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A tym czasem zaczyna się klarować pogoda na spotkanie UL Dzisiejszy poranek w stolicy...miodzio! nawet było słychać dzwonki Mikołajowych sań (a może to były dzwony bitych samochodów?! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Chętnie również wpadnę zobaczyć dawno niewidziane Twarze Jeśli można wezmę ze sobą kilka zestawów do sprawdzenia ale w innej wadze rzutowej ? Możliwe też, że będziemy razem z Bartkiem Edytowane 20 Listopada 2017 przez sucks_one 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w16. Sebastian (?)17. Piotrek+syn (-UL)18. Tomek19. Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 dobrze, że jeszcze nie ma zakazu nielegalnych zgromadzeń.... tak tłumek nad jeziorkiem nie zostałby niezauważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tomek(suks one)to weź szeroki wachlarz tych patyków bo ja inwalida(szwy na łapie)i nie będe targał patyków tylko trochy złomu,tak od 1.1g przez 150 aż do 250g.i sprawdzimy jak to pływa a Ty przy okazji sprawdzisz jak te patyki Ci się sprawują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Tomek(suks one)to weź szeroki wachlarz tych patyków bo ja inwalida(szwy na łapie)i nie będe targał patyków tylko trochy złomu,tak od 1.1g przez 150 aż do 250g.i sprawdzimy jak to pływa a Ty przy okazji sprawdzisz jak te patyki Ci się sprawująKrzysiu oczywiście wezmę ze sobą ale nie sądzę abym dał rade więcej niżeli 150 gramów rzucić.Poza tym mam młynek, któremu muszę dać jeszcze jedną szansę i szukam dla niego przeznaczenia.Dwa kijki mam do sprawdzenia ile dadzą radę ciapnąć ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Laytowcy...zastanawia mnie brak odzewu w temacie "grill"? W czwartek mam ostatni dzień, kiedy będę miał czas kupna jakiejś kiełbasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Jakiejś?!Mergezy,szaszłyki jagnięce n.p. z Makro.Wieprzowe na godz. nie wystarczą,wołowe na dwie,a jagnięce na 4-5.Najlepsze byłyby 'ShaPale' pierogi z jagnięciną usmażone jak frytki z głębokiego tluszczu.;-) Edytowane 21 Listopada 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 I Ty to wszystko załatwisz i ogarniesz?! ...super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jak będzie płaca może być i praca...Za uśmiech lub dziękuję sięniedasię.:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 to wracamy do kiełbasy...czekam na szerszy odzew do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja jestem bardzo na tak. Niezależnie od opcji, czy zrobimy jakąś zrzutkę do kapelusza dla osoby, która zorganizuje żarcie, czy każdy ma przywieźć 'swoją parówę' jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kamilu nie problem w zakupie czy też zrzutce ale w tym aby były dwa/trzy grille na których można będzie szybko i dla wszystkich coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Robert dzwoń do Okrasy lub Makłowicza oni sprawy kulinarne w terenie mają ogarnięte to poradzą bezproblemu.czasami nie dzwoń do Magdy G, bo nas wszystkich opierdoli,a to za ubiór ,a to że kiełbasa nie odpowiednia,będzie szukać dzióry w całym.i będzie c...j a nie spotkanie ul. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi