milupa Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ktoś będzie miał jakiegoś chińczyka UL? Oczywiście chodzi o multik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja wezmę chińczyka Mr.Charles. Nawet nie miałem jeszcze w nim czasu pogrzebać, więc też będzie debiut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jeśli Tatula CT plus lekka szpulka to Chińczyki, to ten komplet wezmę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 to sobie wpadne na gościnne wystepy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 to sobie wpadne na gościnne wystepyNie masz jakiegoś kraagaa w caście w średniej wadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w16. Sebastian (?)17. Piotrek+syn (-UL)18. Tomek19. Bartek20. Hubert (występ gościnny, ale czy artystyczny? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 to sobie wpadne na gościnne wystepyNo to będzie Dżem ze Świni mniam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To nikt nie tknie tej symbolicznej, staropolskiej kiełbaski, którą dzisiaj kupiłem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To nikt nie tknie tej symbolicznej, staropolskiej kiełbaski, którą dzisiaj kupiłem ? Nie tknie ? Ja bym się martwił czy wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To nikt nie tknie tej symbolicznej, staropolskiej kiełbaski, którą dzisiaj kupiłem ?Nie no Robert,jak to???? Najpierw kiełbaska,jako danie danie główne, a dopiero potem deser:kanapka z dżemem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To nikt nie tknie tej symbolicznej, staropolskiej kiełbaski, którą dzisiaj kupiłem ?Spoko z odpowiednim trunkiem opierd....my i staropolską 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Ojciec z Podlasia,nie zapomnę za dzieciaka smaku kanapki z baranim sadłem z rana po rozpaleniu pieca,a potem ziemniaki z parnika...Bieganie boso po rżysku,pierwsze szczupaki z Nurca,Chleb własny upieczony na chrzanowym liściu,kipiatok zwyczaj z Syberii.Panie-komu to przeszkadzało?!;-) Edytowane 23 Listopada 2017 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Nie tknie ? Ja bym się martwił czy wystarczy Zapewniam dla wszystkich po kiełbasce, musztardę i to czerwone/pomidorowe-pikantne, chlebek ...kto "żarty" niech dokupi więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jem tylko wtedy kiedy jest co...Chyba pojadę na zakupy?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ojciec z Podlasia,nie zapomnę za dzieciaka smaku kanapki z baranim sadłem z rana po rozpaleniu pieca,a potem ziemniaki z parnika...Bieganie boso po rżysku,pierwsze szczupaki z Nurca,Chleb własny upieczony na chrzanowym liściu,kipiatok zwyczaj z Syberii.Panie-komu to przeszkadzało?!;-)To prawda! i ja lubiłem przelecieć w rżysku... mnie wtedy nie przeszkadzało bo nie mnie kuło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Chyba przerżnąć?!Cudowne słowo,a jak brzmi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) ...rżysko i rznąć ... bardzo zbieżne Edytowane 23 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kropki brakuje. P.S Skoro Seba pisze jak pisze, to będę miał na pokładzie niezły team. Postaram się zabrać (Kamil, uważaj!) chlebek z pomidorami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 ...kropkę postawimy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jem tylko wtedy kiedy jest co...Chyba pojadę na zakupy?!Bardzo dobry pomysł ! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kropki brakuje. P.S Skoro Seba pisze jak pisze, to będę miał na pokładzie niezły team. Postaram się zabrać (Kamil, uważaj!) chlebek z pomidorami.Piotruś, Ty prowadzisz ? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kropki brakuje. P.S Skoro Seba pisze jak pisze, to będę miał na pokładzie niezły team. Postaram się zabrać (Kamil, uważaj!) chlebek z pomidorami.Piotruś a ten Seba to nie może tą swoją motorynką przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) hmmm dużo nas dużo nas ino mi się widzi, że to biesiadne spotkanie będzie nie żeby mi przeszkadzało - wręcz przeciwnie.....tylko się zacząłem zastanawiać czy jest sens przyjeżdżać autem i targać te kręcioły i wędki Edytowane 23 Listopada 2017 przez Przemsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mam nadzieję, że priorytet to spotkanie UL a biesiada to impreza towarzysząca (ja od początku nazwałem ją symboliczną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Piotruś, Ty prowadzisz ? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu TapatalkaA jak myślisz, Maniuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi