sucks_one Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Coś czuję Piotrek, że tym razem Seba będzie pociskał za kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Mam nadzieję, że priorytet to spotkanie UL a biesiada to impreza towarzysząca (ja od początku nazwałem ją symboliczną)Bob gdzie ty żyjesz Kierowcy będą na paliwie UL A reszta... Saturn V tyle paliwa nie skonsumował co pójdzie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zabiorę grila i kiełbaski i kaszanki i coś jeszcze. Ps.Tacek nie biorę każdy zabiera z domu ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 BriqPrzecież ryba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dla tych co maja wątpliwości co do dojazdu:Z ul. Powsińskiej, skręcamy na światłach w ul. Okrężną (jako , że Okrężna jest na prawdę "okrężna" dochodzi do Powsińskiej w dwóch miejscach) tą bliższą ul Sw. Bonifacego. Historycznymi, kocimi łbami dojeżdżamy do ul. Jeziornej. Po prawej stronie będą boiska i korty tenisowe i już widać jeziorko po prawej. Po sezonie powinien być luzik a więc sporo miejsca na parkingu przy samej plaży.Szerokościmój fon na wszelki...504290891 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak tak czytam to się zastanawiam czy nie powinno być wśród nas Maklowicza albo Geslerowej ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Geslerowa ? Panie, a po co ? Jeszcze nam jadlodajnie zamknie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jak tak czytam to się zastanawiam czy nie powinno być wśród nas Maklowicza albo Geslerowej Seba, zabierzcie ze sobą Króla razem ze schaboszczakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ojjjjjj, będą rzuty ze ho ho[emoji33][emoji6][emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Przygotowywałem się dwa lata ,a sami zobaczycie jaki będzie efekt.;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Sławku będziesz może z Lublina jechał? Cześć, będę jechał, ale już w piątek wieczorem o ile nic się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panowie początek o 11 ? Robert najbliższy przystanek to Jeziorko Czerniakowskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgadza się O jaki przystanek pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 O najbliższy przystanek w okolicy miejsca spotkania czyli niedaleko plaży nad jez. Czerniakowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Najbliżej "z buta" będzie z Powsińskiej. Przystanek "Goraszewska" lub "Sadyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dziękuję, może przy okazji weź retro zestaw ? Będę miał czym porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jasne, czeka na odbiór i teskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 U kogoś takiego jak Ty ( człowiek szafa ) zestaw ten miał masę kolegów, u mnie co najwyżej jedną koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 no zastanawiam się nad zmianą tytułu tego wątku...... np na taki "gastronomiczno-konsumpcyjny miting w klimacie UL" może będzie bliższy prawdy czy ktoś zabierze dalmierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak się przyglądam.Biesiada ULTRACAST Pomiar łatwy:Kajak,bojki...płetwonurek!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panowie, grunt to ZERO stresu[emoji12] [emoji106] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 widzę że zostałem usunięty z listy - czy to jest jakaś sugestia że lepiej żebym sie nie pojawiał ???? Trzeba było napisać wprost BOB, przyjąłbym na klate.... a nie tak po cichaczu człowieka wygumkować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Panowie jak by ktoś potrzebował transportu to ruszam z Błonia W-wa Zachód z Maniek1972 i po drodze mogę zabrać zainteresowanych w ilości 3 osób I od razy Krzysiu Gżybek to ja kieruję w tę i z powrotem Edytowane 24 Listopada 2017 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A porozwozić po spotkaniu bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 1. Bob2. Przemsol3.Sławek4. Tomek rothen5. darek16. Hubert7. dreadknight 8. Wuderek9. Krzysiek Gżybek (jak się doturla?)10. ManieQ11. Framuga12. Waldi13. Arek (wraz z kajakiem?!)14. Piotrek (jak nie będzie j...ć)15. Kamil j/w16. Sebastian (?)17.Friko18. Piotrek+syn (-UL)19. Tomek20. Bartek21. Hubert (występ gościnny, ale czy artystyczny? ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi