Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 i tym sposobem przekroczyliśmy 20-tkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 i tym sposobem przekroczyliśmy 20-tkę Myślałem Przemku,że jesteś starszy..ha...ha.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 widzę że zostałem usunięty z listy - czy to jest jakaś sugestia że lepiej żebym sie nie pojawiał ???? Trzeba było napisać wprost BOB, przyjąłbym na klate.... a nie tak po cichaczu człowieka wygumkować Koledzy, w dniach pomiędzy 11.11 a 19.11. 2017 zaginął w akcji pod kryptonimem 'kopiuj/wklej" nasz kolega Friko. W nieodżałowanym żalu byłam już gotów, wygłosić słowo pożegnalne Na całe szczęście w dniu dzisiejszym, dzięki działaniu nieocenionego Przemsola, Friko się odnalazł! Jest z nami pod niezmienionym numerem 17 !!! Friko, wybacz, że poczułeś się wykluczony bo byłeś i zawsze był byś z nami ... nawet gdybyś na prawdę się zagubił Witaj ponownie na łonie naszej UL społeczności 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Impreza skladkowa jak rozumiem, co przyniesc na grilla? Żarcie, picie , wegiel - czego brakuje ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Impreza skladkowa jak rozumiem, co przyniesc na grilla? Żarcie, picie , wegiel - czego brakuje ? Świeże pieczywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Już wcześniej pisałem. Kupiłem dla wszystkich po symbolicznej, staropolskiej kiełbasce (jest i kilka kaszaneczek) + musztarda, chlebek, butla Coli.Resztę pozostawiam decyzjom indywidualnym Aha ... zabieram kilka kijków, multiki i akcesoria towarzyszące i Wy nie zapomnijcie o tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Robert kilka kaszanek nie załatwia sprawy będzie nas 21 .Każdy musi dostać bo co będzie patrzył jak my jemy.Kupiłem 22 kaszanki i kiełbasy , potrzebny chleb lub bułki.;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Kupię 4- krojone. Wystarczy?Kiełbasek mam już 20+ Edytowane 24 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kupię 4- krojone. Wystarczy?Kiełbasek mam już 20+ Robert, ja Cię wyrecze i kupię 5 krojonych chlebow, wystarczy ? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zdecydowanie wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No dobra co przywieźć oprócz Mańka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Konsumpcyjnie ... jest OKA i tak sprzedałeś dopiero co fajny kijek UL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No dobra co przywieźć oprócz Mańka Coś niespotykanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ja będę mieć jakąś bombeczkę Od klienta dostałem i przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ... to miejsce publiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 https://youtu.be/ykxt8sxeI5A?t=1m46s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chleb, powiadacie. Przywiozę Wam chleb z Piotrkowskiej. Zobaczycie, co to chleb. Hubert gotowy z dżemem, coś tam o ogórkach wspominał.Panowie,jakieś tacki jednorazowe.Niech każdy weźmie po pakiecie i jakoś starczy. Jako kierowca biorę jedynie herbatę w termosie, za załogantów swoich nie ręczę,ale raczej spoko. Nie biorę mini grila, z tego co widzę będą jakieś stacjonarne. Damy radę, tym bardziej, iż nie na ucztę się umawiamy.Hm, na bezludziu nie będziemy, zawsze można gdzieś po coś podjechać. Do zobaczenia na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No to chleba będzie dostatek Nie zmarnuje się jak by co ...są tam kaczki i łabciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No dobra co przywieźć oprócz Mańka Jimbim [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panowie jak by ktoś potrzebował transportu to ruszam z Błonia W-wa Zachód z Maniek1972 i po drodze mogę zabrać zainteresowanych w ilości 3 osób :)I od razy Krzysiu Gżybek to ja kieruję w tę i z powrotem Tomuś na jedno wychodzi,jak będziesz jechał w te i z powrotem to i tak Ci się we łbie zakręci.nie prościej siedzieć z boku a Maniuś za fajerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) A niech sobie chłop użyje :)Taki prezent na Mikołaja dla mnie jak i Mańka Tomuś na jedno wychodzi,jak będziesz jechał w te i z powrotem to i tak Ci się we łbie zakręci.nie prościej siedzieć z boku a Maniuś za fajerą Edytowane 24 Listopada 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 no dobra....żeby nie było, że na krzywy ryj włażę na imprezę - przywiozę ogóry kiszone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Cholera, zazdroszczę Wam, ale nie mogę przybyć na tak zacne spotkanie społeczności UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Cholera, zazdroszczę Wam, ale nie mogę przybyć na tak zacne spotkanie społeczności UL. no dobra....żeby nie było, że na krzywy ryj włażę na imprezę - przywiozę ogóry kiszone ...i wędki i multiki? pamiętaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Bob właśnie nawijam nową plecionkę.... też będzie testowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi