Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL - 26 listopada, Warszawa, jez. Czerniakowskie start 11:00

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

widzę że zostałem usunięty z listy - czy to jest jakaś sugestia że lepiej żebym sie nie pojawiał ???? Trzeba było napisać wprost BOB, przyjąłbym na klate.... a nie tak po cichaczu człowieka wygumkować   :bighair:

Koledzy, w dniach pomiędzy 11.11 a 19.11. 2017 zaginął w akcji pod kryptonimem 'kopiuj/wklej" nasz kolega Friko. W nieodżałowanym  żalu byłam już gotów, wygłosić słowo pożegnalne :( Na całe szczęście w dniu dzisiejszym, dzięki działaniu nieocenionego Przemsola, Friko się odnalazł! Jest z nami pod niezmienionym numerem 17 !!! 

Friko, wybacz, że poczułeś się wykluczony bo byłeś i zawsze był byś z nami ... nawet gdybyś na prawdę się zagubił :)

Witaj ponownie na łonie naszej UL społeczności :D  :D  :D

• Like 3

Już wcześniej pisałem. 

Kupiłem dla wszystkich po symbolicznej, staropolskiej kiełbasce (jest i kilka kaszaneczek) + musztarda, chlebek, butla Coli.

Resztę pozostawiam decyzjom indywidualnym :)

Aha ... zabieram kilka kijków, multiki i akcesoria towarzyszące :D i Wy nie zapomnijcie o tym ;)

• Like 1

Chleb, powiadacie. Przywiozę Wam chleb z Piotrkowskiej. Zobaczycie, co to chleb. Hubert  gotowy z dżemem, coś tam o ogórkach wspominał.Panowie,jakieś tacki jednorazowe.Niech każdy weźmie po pakiecie i jakoś starczy. Jako kierowca biorę jedynie herbatę w termosie, za załogantów swoich nie ręczę,ale raczej spoko. Nie biorę mini grila, z tego co widzę będą jakieś stacjonarne. Damy radę, tym bardziej, iż nie na ucztę się umawiamy.Hm, na bezludziu nie będziemy, zawsze można gdzieś po coś podjechać. Do zobaczenia na miejscu. :rockon:

• Like 1

Panowie jak by ktoś potrzebował transportu to ruszam z Błonia W-wa Zachód z Maniek1972 i po drodze mogę zabrać zainteresowanych w ilości 3 osób :)I od razy Krzysiu Gżybek to ja kieruję w tę i z powrotem :)

Tomuś na jedno wychodzi,jak będziesz jechał w te i z powrotem to i tak Ci się we łbie zakręci.nie prościej siedzieć z boku a Maniuś za fajerą

A niech sobie chłop użyje :)Taki prezent na Mikołaja dla mnie jak i Mańka :)

Tomuś na jedno wychodzi,jak będziesz jechał w te i z powrotem to i tak Ci się we łbie zakręci.nie prościej siedzieć z boku a Maniuś za fajerą

Edytowane przez rothen
  • Like 1