maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Bob właśnie nawijam nową plecionkę.... też będzie testowana Przemek, chcesz wyrzucić nową plećke, przecie co drugi rzut broda i linka w pi.........du [emoji23][emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Przemek, chcesz wyrzucić nową plećke, przecie co drugi rzut broda i linka w pi.........du [emoji23][emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalkanie mam nienowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Bob popraw jak namiar gps jest nietrafiony.parking miejsca spotkania: 52°11'17.9"N 21°04'18.1"E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Maniuś zapamiętaj: plecionka nigdy się "niebrodzi" ..."plećka"( ) zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Bob popraw jak namiar gps jest nietrafiony.parking miejsca spotkania:52°11'17.9"N 21°04'18.1"E Kurde, nie szalej! to nie napływ na sandaczowe karcze Jest mapka na str. 2 i opis dojazdu i ... doprowadzę wszystkich zagubionych No dobra...zgadza się z dokładnością do pół sekundy Edytowane 24 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 może to nie napływ na karcze.....ale tak czytając kto co wiezie i z kim będzie podążał na spotkanie to..... nie wiem czy strzałek nie trzeba będzie białą farbą malować na jezdni :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Nawijaj nawijaj .Wypróbuję , rok temu przetestowałem Bob właśnie nawijam nową plecionkę.... też będzie testowana Edytowane 24 Listopada 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tomek....wtedy to prawie ciemno było dlatego tej małej kuleczki nie było widać jak leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Fakt . Ale pamiętam że plecionka była znakowana kolorami i taka amerykancka Póki nie wziąłem do łapy Tomek....wtedy to prawie ciemno było dlatego tej małej kuleczki nie było widać jak leci Edytowane 24 Listopada 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 nie martw się.... wypijemy co trzeba i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Robert ,jako mistrz ceremoni zarządź żeby ten przystojniak z Piotrkowskiej(patrząc po mapie ma najbliżej)wziął stolnice i maszynke do mięsa,może się przydadzą.pamiętam że Tobie na Żarnowcu jednego roku zbrakło imadła ,waserwagi i planu leningradu z 1963roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Już mam to wszystko spakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Imadło i poziomica to ja rozumiem, a nawet agregat prądotwórczy, ale na co w Zarnowcu plan Leningradu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Krzysiu nigdy nie wie co się stanie jak go dopadnie szaleństwo?Więc warto być przezornym i zabezpieczonym.W Paryż jakoś sobie poradzi... Edytowane 25 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Może w razie jakby drogę pomylić żeby w owym mieście nie zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Imadło i poziomica to ja rozumiem, a nawet agregat prądotwórczy, ale na co w Zarnowcu plan Leningradu ?Sławek była naukowa dyskusja na temat ilości obwodowych komitetów parti,punktów zbiórek komsomolców i pionierów.i zabrak"o punktów odniesienia w 63roku i chuj strzelił całą dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Sławek była naukowa dyskusja na temat ilości obwodowych komitetów parti,punktów zbiórek komsomolców i pionierów.i zabrak"o punktów odniesienia w 63roku i chuj strzelił całą dyskusje I wcale mnie to nie dziwi Strach się bać o czym jutro będzie rozprawiane Edytowane 25 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Sławek była naukowa dyskusja na temat ilości obwodowych komitetów parti,punktów zbiórek komsomolców i pionierów.i zabrak"o punktów odniesienia w 63roku i chuj strzelił całą dyskusjeKrzysiu, tyle razy Ci mówiłem. Mamy 2017, początek XXI wieku. Tamte czasy już minęły a nawet jak wrócą to i tak nie mamy się co przejmować! ile czasu jeszcze przed nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Krzysiu, tyle razy Ci mówiłem. Mamy 2017, początek XXI wieku. Tamte czasy już minęły a nawet jak wrócą to i tak nie mamy się co przejmować! ile czasu jeszcze przed nami? Przy odpowiedniej konserwacji, a jutro jej nie zabraknie (chyba ?) z pewnością duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Niestety nie dam rady .Awaria auta żółta kontrolka silnika i komunikat ESP/ASR nieaktywne .Jedzie, 60 km max Prawdopodobnie uszkodzony elektrozawór turbosprężarki który mi naprawiali w piątek w Citroen Polska na Puławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kurde, ale niefart! Bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kurde, ale niefart! Bardzo żałuję Namówiłem Go, jednak będzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Maniuś załatwił sprawę .Lecimy żółtą strzałą Mańka Namówiłem Go, jednak będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Byłbym wielce zawiedziony, jakbyście nie dotarli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) "Błoniaki" tu Super Chłopaki (Maniuś, M1 spakowana?) Edytowane 25 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi