maniek1972 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 "Błoniaki" tu Super Chłopaki (Maniuś, M1 spakowana?)M1 to nie UL Mam zabrać?? Lexe tyż?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ty masz M1 240cm. Chciałem porównać z moją 220cm...a jest okazja (multika możesz nie brać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Niestety nie dam rady .Awaria auta żółta kontrolka silnika i komunikat ESP/ASR nieaktywne .Jedzie, 60 km max Prawdopodobnie uszkodzony elektrozawór turbosprężarki który mi naprawiali w piątek w Citroen Polska na Puławskiej Jak sprzęt nie na gwarancji to ja znam kogoś kto Ci to naprawi, a jak jesteś na forum cytrynki to może i Ty go znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Auto firmowe , to nie mój problem .A w styczniu będzie nowe .Mówisz o Tomku z Parchatki ?Jak sprzęt nie na gwarancji to ja znam kogoś kto Ci to naprawi, a jak jesteś na forum cytrynki to może i Ty go znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 I ja się na bank doturlam.piasty oliwki dostały.chyba się nie zatre po drodze,chociaż chuj wie w tym wieku,wszystko może stanąć tylko to co powinno stać nie stoi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) I ja się na bank doturlam.piasty oliwki dostały.chyba się nie zatre po drodze,chociaż chuj wie w tym wieku,wszystko może stanąć tylko to co powinno stać nie stoiWłaśnie pogoniłem córkę po srajtaśmę coby wyczyścić opluty monitor. Edytowane 25 Listopada 2017 przez Młody wędkarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ale się rozbuchałeś I ja się na bank doturlam.piasty oliwki dostały.chyba się nie zatre po drodze,chociaż chuj wie w tym wieku,wszystko może stanąć tylko to co powinno stać nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Podobno z wiekiem lepiej wisi niż atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 M1 to nie UL Mam zabrać?? Lexe tyż??KONIECZNIE! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Już niedługo [emoji476][emoji482][emoji476][emoji482][emoji476][emoji482] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Auto firmowe , to nie mój problem .A w styczniu będzie nowe .Mówisz o Tomku z Parchatki ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 U cioci na imieninach ... ???? ale jutro będę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Już niedługo [emoji476][emoji482][emoji476][emoji482][emoji476][emoji482]Muszę Wam powiedzieć ... tutaj zaczęła się moja przygoda z wędkarstwem. Jakieś 40 lat temu?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Muszę Wam powiedzieć ... tutaj zaczęła się moja przygoda z wędkarstwem. Jakieś 40 lat temu?! Wtedy to jeszcze na pusty haczyk brały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 ...brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja zabiorę dwie rzeczy materialne pierwsza to destylat druga będzie większa . A i kiełbasę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja zabiorę dwie rzeczy materialne pierwsza to destylat druga będzie większa . A i kiełbasę A to większe to podwójny destylat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Teraz to trzymajcie kciuki aby front się przewalił do rana bo niestety teraz nad Czerniakowskim pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Byle my byśmy ca wcześnie nie padli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W Piastowie pada... Alle damy radę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Zazdraszczam wam ale życzę pogody łagodnej Nie powinno być źle:https://www.yr.no/place/Poland/Masovia/Warsaw/hour_by_hour_detailed.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Już zaczynam się turlać.nie mam chleba ani tacek ale z pustą torbą nie jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Muszę Wam powiedzieć ... tutaj zaczęła się moja przygoda z wędkarstwem. Jakieś 40 lat temu?! A pewnie fragmenty DNA BOBA do dzisiaj tam są [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 z UL spinem można wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Paweł jasne! szybko go przerobimy na baita przecie to wystarczy przelotki przekręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi