Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL - 26 listopada, Warszawa, jez. Czerniakowskie start 11:00

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Krzychu nie chce to ja się nadwyżka zaopiekuję. W razie czego priv poproszę

ja nie pisałem że nie chce.ja i helikopter bym przygarnął pomimo że nie mam najmniejszego pojęcia jak tym unieść się w powietrze.

ja nie pisałem że nie chce.ja i helikopter bym przygarnął pomimo że nie mam najmniejszego pojęcia jak tym unieść się w powietrze.

Ja sądzę, że okolo 15 w niedzielę większość by Ci pomogła pilotowac ????

drugi od prawej to Pawelek88, pierwszy to SławekNikt, a pierwszy kucający (od prawej) to Bob. 

ostatni kucający Rothen.

po prawej od Rothena (ten w garniaku) to KayakFishing Arkadiusz :) lub grillmaster jak kto woli ;)

dwóch siedzących to Hubertus (ten w czarnym wdzianku) i Manieq.....

:) jest też Sucks_One... 

Edytowane przez Przemsol
  • Like 1

ot i się czepili bodziatego ;)

Turysta wchodzi do jednego z barów na Kubie i mówi do Barmana: 

-Piwo proszę 

-Nie ma 

Turysta oburzony widząc że inni piją piwo zamówił sok i usiadł. Podchodzi do baru brodaty Kubańczyk i mówi: 

-Kubanos Partyzanos. 

Barman daje mu piwo spod lady. Turysta wściekły dalej siedzi. Podchodzi drugi Kubańczyk do baru i mówi: 

-Kubanos Partyzanos. 

Dostaje piwo spod lady<. Turysta juz wku... podchodzi do baru i mówi: 

-Kubanos Partyzanos 

-A gdzie broda? 

Turysta sciąga spodnie i mówi 

:-Tajnos Agentos.

Edit: orcik nieśmiały.

Edytowane przez Młody wędkarz
  • Like 5

Ja sądzę, że okolo 15 w niedzielę większość by Ci pomogła pilotowac

ponios"o troche kolege,pomimo że to sami specjaliści ,to już po ustaleniu pierwszego międzylądowania helikopter tylko na lawecie mógłby odbyć dalszą podróż i to do producenta na kapitalny remont.a i tak już by nie wrócił do dawnej świetności.urwane wichajstry i kieremesła by wymienił ale skąd by producent wziàł 3 availoskie oporopowrotniki i perłe w koronie ,lampe PCF 82-to już niedozdobycia
  • Like 1

Zazdroszczę Wam. Planowałem przyjazd i żałuję że mnie tam nie było, ale wyeliminował mnie ząb - zapalenie okostnej i wizyta u dentysty. Tak spuchłem, że ledwie mieściłem się do auta... :( :( :(

Edytowane przez Alexspin