SlawekNikt Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak Krzychu nie chce to ja się nadwyżka zaopiekuję. W razie czego priv poproszę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ha ha, już niedługo okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kiedyś jak gralim w gałę... to za wybitą piłką krzyczało się do przechodniów:'Okazja!!' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jak Krzychu nie chce to ja się nadwyżka zaopiekuję. W razie czego priv poproszę ja nie pisałem że nie chce.ja i helikopter bym przygarnął pomimo że nie mam najmniejszego pojęcia jak tym unieść się w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ja nie pisałem że nie chce.ja i helikopter bym przygarnął pomimo że nie mam najmniejszego pojęcia jak tym unieść się w powietrze.Ja sądzę, że okolo 15 w niedzielę większość by Ci pomogła pilotowac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 a ja mam wniosek racjonalizatorski do Bob'a..... poproszę nad każdą figurką ze zdjęcia grupowego identyfikator z nickiem z jb kurna pamiętam może połowę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Pomysł godny Nobla!!! Ale z tego powodu, że ja spamiętałem 1/3 imion i nicków, proponuję aby każdy uczestnik napisał: który to on na tej historycznej focie Ja (Robert BOB) to ten kucnięty na środku Edytowane 28 Listopada 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 taaa no to teraz się zacznie.... bo jeden będzie liczył od lewej drugi od prawej a trzeci poleci góra-dół...... będzie szarada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CH3uz-qWsqk No ja to ten pomarańczowy. Dzięki Rothen żeś przykucnął 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Bez przesady. TY (Przemek Przemsol) ostatni szereg, trzeci od prawej strony (piszemy od strony jak widzimy fotę) I co? można! można! Edytowane 28 Listopada 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Okiej. Ten na niebiesko to ja dlatego też policja nie podjeżdżała choć zapędy miała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) drugi od prawej to Pawelek88, pierwszy to SławekNikt, a pierwszy kucający (od prawej) to Bob. ostatni kucający Rothen.po prawej od Rothena (ten w garniaku) to KayakFishing Arkadiusz lub grillmaster jak kto woli dwóch siedzących to Hubertus (ten w czarnym wdzianku) i Manieq..... jest też Sucks_One... Edytowane 28 Listopada 2017 przez Przemsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Bob..... składam oficjalny wniosek racjonalizatorski..... na następnym spotkaniu poproszę o identyfikatory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Górny rząd 2 od prawej, między Czerwonym a ,, Popem" brodatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ot i się czepili bodziatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) ot i się czepili bodziatego Turysta wchodzi do jednego z barów na Kubie i mówi do Barmana: -Piwo proszę -Nie ma Turysta oburzony widząc że inni piją piwo zamówił sok i usiadł. Podchodzi do baru brodaty Kubańczyk i mówi: -Kubanos Partyzanos. Barman daje mu piwo spod lady. Turysta wściekły dalej siedzi. Podchodzi drugi Kubańczyk do baru i mówi: -Kubanos Partyzanos. Dostaje piwo spod lady<. Turysta juz wku... podchodzi do baru i mówi: -Kubanos Partyzanos -A gdzie broda? Turysta sciąga spodnie i mówi :-Tajnos Agentos. Edit: orcik nieśmiały. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Młody wędkarz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ...i jeszcze jedno nieduże pakowanie oktanu o smaku owoców i słonina/ sało lub białe mięso z GS Sejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Bob..... składam oficjalny wniosek racjonalizatorski..... na następnym spotkaniu poproszę o identyfikatory Jestem zdecydowanie za i popieram! ale skoro już rzuciłeś propozycję ... liczymy , że pięknie zrobisz te identyfikatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 to w zielonym szkle bardzo dobre było i to drugie tyż.....w ogóle było pysznie.... ale to już zostało napisane po wielokroć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Bob.... zawsze mogę małe naklejki zabrać i markerem napisy porobić gdzie sobie każdy z osobna naklei - jego rzecz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja sądzę, że okolo 15 w niedzielę większość by Ci pomogła pilotowac ponios"o troche kolege,pomimo że to sami specjaliści ,to już po ustaleniu pierwszego międzylądowania helikopter tylko na lawecie mógłby odbyć dalszą podróż i to do producenta na kapitalny remont.a i tak już by nie wrócił do dawnej świetności.urwane wichajstry i kieremesła by wymienił ale skąd by producent wziàł 3 availoskie oporopowrotniki i perłe w koronie ,lampe PCF 82-to już niedozdobycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 siódmy od prawej, stojący między Sucs_one i Arkadiuszem.... kontakt potrzebny!! imię niby pamiętam albo mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dzisiaj dam znac Bartkowi zeby sie do Ciebie odezwal chyba ze chcesz abym dal mu Twoj nr tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Tomek, jak będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Zazdroszczę Wam. Planowałem przyjazd i żałuję że mnie tam nie było, ale wyeliminował mnie ząb - zapalenie okostnej i wizyta u dentysty. Tak spuchłem, że ledwie mieściłem się do auta... :( Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi