dreadknight Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 ino ta żółta czcionka..... Jaką szatę graficzną proponujesz to zrobię specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Sprawdźcie czy nie nastrzelałem byków Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Tomek88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tomuś, kojarzę cię. A tak chciałem z Tobą pogadać.Cholera, naprawdę dużo ludków znam. Zawsze to ogarniałem. Ale pesel robi swoje. Nic to, damy radę następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tomuś, kojarzę cię. A tak chciałem z Tobą pogadać.Cholera, naprawdę dużo ludków znam. Zawsze to ogarniałem. Ale pesel robi swoje. Nic to, damy radę następnym razem. Akurat się nie złożyło, sporo się działo. Następnym na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 teraz tylko wdrukować sobie skojarzenie nick+facjata i będzie git..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jaką szatę graficzną proponujesz to zrobię specjalnie dla Ciebie Tomek ciut ciemniejszy na tym pięknym jasnym tle nieba - większy kontrast dla mniej widzących i będzie miodzio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 No i wszyscy zidentyfikowani Brawo Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tomek ciut ciemniejszy na tym pięknym jasnym tle nieba - większy kontrast dla mniej widzących i będzie miodzio :) Wuala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 oooooo otake fote walczylim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Brawo Tomek. O to chodziło.Piotrek Novis kolejny UL u Was ?Chleb z pomidorami zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie jest źle ,ale mogło by być -pan krzysiek gżybek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie jest źle ,ale mogło by być -pan krzysiek gżybek z całym szacunkiem, ale wpisywałem po nazwach z forum żeby nie siać zamętu, że jednemu tak przekręciłem a drugiemu inaczej. Po weekendzie jak wrócę z ryb to poprawię. Pan Adam, którego zatytuowałem "Adaś", bo tak mi podali i kopiowałem w pośpiechu wpisane w wątku podane mi nazwy domyślam się, że to nie jest nick z forum, ale nie wiem jak prawidłowy. Kto tam jeszcze chce mieć inaczej to śmiało pisać nie wstydzić się, wszystko jest do poprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 To ja poproszę "Panicz" ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie jest źle ,ale mogło by być -pan krzysiek gżybekW sensie Krzyśku, że Tomek napisał małymi literami, czyli zgodnie z oryginalną pisownią nicka ? [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W śród tylu specjalistów różnych branż jak się trafił jeden pan bez dyplomu to i tak nie jest źle.średniej naukowej bardzo nie zaniżyłem,a to ztego powodu że każdy z obecnych był specem w wielu dziedzinach,a już na bank każdy z uczestników miał dyplom z tytułem ginekolog amator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dyplom to można nabyć dowolny na Różyckiego...liczy się rozum,serce i doświadczenie,a tego na spotkaniu nie brakowało.Nikomu w orientację nie zaglądam choć teraz gender,tęcza...to i z tym ginekologiem nic pewnego.;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W śród tylu specjalistów różnych branż jak się trafił jeden pan bez dyplomu to i tak nie jest źle.średniej naukowej bardzo nie zaniżyłem,a to ztego powodu że każdy z obecnych był specem w wielu dziedzinach,a już na bank każdy z uczestników miał dyplom z tytułem ginekolog amator.Krzyśku, walnąłeś coś przy piątku ? [emoji23][emoji482] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W śród tylu specjalistów różnych branż jak się trafił jeden pan bez dyplomu to i tak nie jest źle.średniej naukowej bardzo nie zaniżyłem,a to ztego powodu że każdy z obecnych był specem w wielu dziedzinach,a już na bank każdy z uczestników miał dyplom z tytułem ginekolog amator.Ale Tyś jedyny dyplomowany ginekolog amator - producent błystek. Reklamuj, że są robione z pasów cnoty. Sukces marketingowy murowany. Dobra... ja walnąłem coś przy piątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dyplom to można nabyć dowolny na Różyckiego...liczy się rozum,serce i doświadczenie,a tego na spotkaniu nie brakowało.Nikomu w orientację nie zaglądam choć teraz gender,tęcza...to i z tym ginekologiem nic pewnego.;-)z tym różyckim to zły pomysł.kupisz dyplom u dyplomowanych panów sprzedawców i przy wyjsciu przegrasz go w 3 karty.ani kasy,ani dyplomu ,o dupe potłuc taki interes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 C Ale Tyś jedyny dyplomowany ginekolog amator - producent błystek. Reklamuj, że są robione z pasów cnoty. Sukces marketingowy murowany. Dobra... ja walnąłem coś przy piątkuCoś grubszego kalibru, czy czysta ojczysta? Pozdro Hubercie. A Krzysztofowi mam słoninę z GS. Ostatnio za bardzo zajęty, żeby przekazać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Daj tel.w poniedziałek zadxwonie i się zejdziem po tego prosiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi