hudy76 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 C Coś grubszego kalibru, czy czysta ojczysta? Pozdro Hubercie. A Krzysztofowi mam słoninę z GS. Ostatnio za bardzo zajęty, żeby przekazaćCześć Robert. Ostatnio znów mnie na portery wzięło. Chyba wreszcie do nich dorosłem. Ale chętnie zakosztowałbym Twojej ambrozji. Echhhh, że też nie miałem kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 z całym szacunkiem, ale wpisywałem po nazwach z forum żeby nie siać zamętu, że jednemu tak przekręciłem a drugiemu inaczej. Po weekendzie jak wrócę z ryb to poprawię. Pan Adam, którego zatytuowałem "Adaś", bo tak mi podali i kopiowałem w pośpiechu wpisane w wątku podane mi nazwy domyślam się, że to nie jest nick z forum, ale nie wiem jak prawidłowy. Kto tam jeszcze chce mieć inaczej to śmiało pisać nie wstydzić się, wszystko jest do poprawy Tomuś,Może być Adaś, jego nick to Pomuchel.Jest w moim wieku, zatem nie musisz Mu Panować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Cześć Robert. Ostatnio znów mnie na portery wzięło. Chyba wreszcie do nich dorosłem. Ale chętnie zakosztowałbym Twojej ambrozji. Echhhh, że też nie miałem kierowcy Do porterów to niektórym trzeba ,,dorosnąć". Jakoś damy radę z ,,ambrozją", czy przy okazji jakiegoś spotkania lub ja coś wymyślę. Warmijski, Komes do przeleżakowania i robią robotę. Nie patrzeć na datę do spożycia, nie popsuje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Olsztyński browar tworzy dzieła sztuki. "Podróże Kormorana" rulez. Co do ambrozji to na priv., bo się skarbówka przyczepi. Z racji, że to wątek o zlocie UL, to ja piję tylko 0,1 % Edyta się na mnie zwywrzeszała, bo widziała, że co niektórzy "ćwiczyli 500 % cukru w cukrze". Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Młody wędkarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jak już o Kormoranie do 1% dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Daj mi Robert oryginał tego foto na maila, którego to znasz i ja to poprawię o ile sobie życzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Daj mi Robert oryginał tego foto na maila, którego to znasz i ja to poprawię o ile sobie życzycie Ja foto pobrałem z wątku na str.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Daj mi Robert oryginał tego foto na maila, którego to znasz i ja to poprawię o ile sobie życzycie Przypomnij mina priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Tomek wy....ol tego pana z mojego nicka bo jeszcze dojdzie mi odbicia do tej palmy którą mam,i każe w domu tytułować się panem.zdrugiej strony jak by kobita mówiła domnie panie mężu to dziura w majtkach albo kiecce by jej się nie zrobiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 To TY się wreszcie PANIE Krzysiu zdecyduj bo kręcisz jak nie przymierzając ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 BOB.... najwyraźniej Krzysiek popatrzył na zdjęcie... popatrzył na swoje buty i stwierdził, że na pana "to trzeba mieć cholewy" i zrezygnował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Było super częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Było super częściej. I tu, w tym ustępie ma pan panie pośle kupę racji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Koniec ustawek po dwóch Trza pomacać co się da przed długim wikendem coby do wprawy dojść Proponuję 21 kwiecień w sobotę w godzinach popołudniowych tam gdzie ostatnio Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jestem za aczkolwiek we dwoch tez moze byc owocnie ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Koniec ustawek po dwóch Trza pomacać co się da przed długim wikendem coby do wprawy dojść Proponuję 21 kwiecień w sobotę w godzinach popołudniowych tam gdzie ostatnio No tak, ja znowu jestem "w plecy", akurat pracujący weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie jesteś. Chwilowo zainteresowanie bardzo niewielkie by mie napisać minimalistycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Sławku, skoro już proponujesz konkretny termin to zwróć się do modów o wydzielanie tematu lub załóż nowy watek. Stara data może mylić i stąd miedzy innymi minimalne zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No tak, ja znowu jestem "w plecy", akurat pracujący weekend... Niestety nie Ty jeden... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Sławku, skoro już proponujesz konkretny termin to zwróć się do modów o wydzielanie tematu lub załóż nowy watek. Stara data może mylić i stąd miedzy innymi minimalne zainteresowanie?Jak się z 10 osób zadeklaruje, że może się pojawią to tak zrobię, a 3 czy 4 chętnych to i tu się umówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ja mam rzut beretem nad czerniakowskie (pewnie będę w ten weekend na testach nowego/kolejnego UL w zestawieniu z abulcem i shimaniakiem) więc zapewne mógł bym się pojawić ... tylko jeszcze nie mam pewności czy po południu, moja piękniejsza połowa czegoś nie planuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czy forma spotkania byłaby jak w listopadzie? Bo w razie decyzji w stylu "będę", to nie wiem czy jechać autem, czy pociągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ja mam rzut beretem nad czerniakowskie (pewnie będę w ten weekend na testach nowego/kolejnego UL w zestawieniu z abulcem i shimaniakiem) więc zapewne mógł bym się pojawić ... tylko jeszcze nie mam pewności czy po południu, moja piękniejsza połowa czegoś nie planuje?Robercik Ty rzucaj castem a nie beretem bo z wprawy wyjdziesz.a co do drugiej to połowy ,to jak zaplanuje dobre miche to se najwyżej w krótkofalówce podgrzejesz,a z resztą po co grzać, wystarczy że Ty będziesz nagrzany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 ...jeżeli będą znowu biegały te dziewczyny w bikini to oczywiście też jestem kto to załatwiał ostatnim razem ? dajcie cynk na priv jak trzeba będzie wydzielić nowy watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wypada się doturlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi