Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL - 26 listopada, Warszawa, jez. Czerniakowskie start 11:00

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

C

Coś grubszego kalibru, czy czysta ojczysta?  Pozdro Hubercie. A Krzysztofowi mam słoninę z GS. Ostatnio za bardzo zajęty, żeby przekazać

Cześć Robert. Ostatnio znów mnie na portery wzięło. Chyba wreszcie do nich dorosłem. Ale chętnie zakosztowałbym Twojej ambrozji. Echhhh, że też nie miałem kierowcy  :( 

z całym szacunkiem, ale wpisywałem po nazwach z forum żeby nie siać zamętu, że jednemu tak przekręciłem a drugiemu inaczej. Po weekendzie jak wrócę z ryb to poprawię.

Pan Adam, którego zatytuowałem "Adaś", bo tak mi podali i kopiowałem w pośpiechu wpisane w wątku podane mi nazwy domyślam się, że to nie jest nick z forum, ale nie wiem jak prawidłowy.

Kto tam jeszcze chce mieć inaczej to śmiało pisać nie wstydzić się, wszystko jest do poprawy :)

Tomuś,

Może być Adaś, jego nick to Pomuchel.Jest w moim wieku, zatem nie musisz Mu Panować. :rockon:

• Like 4

Cześć Robert. Ostatnio znów mnie na portery wzięło. Chyba wreszcie do nich dorosłem. Ale chętnie zakosztowałbym Twojej ambrozji. Echhhh, że też nie miałem kierowcy  :(

Do porterów to niektórym trzeba ,,dorosnąć". Jakoś damy radę z ,,ambrozją", czy przy okazji jakiegoś spotkania lub ja coś wymyślę. Warmijski, Komes do przeleżakowania i robią robotę. Nie patrzeć na datę do spożycia, nie popsuje się

• Like 1

Olsztyński browar tworzy dzieła sztuki. "Podróże Kormorana" rulez. Co do ambrozji to na priv., bo się skarbówka przyczepi. Z racji, że to wątek o zlocie UL, to ja piję tylko 0,1 % :wacko: ;) ^_^ :) :D

Edyta się na mnie zwywrzeszała, bo widziała, że co niektórzy "ćwiczyli 500 % cukru w cukrze".

Edytowane przez Młody wędkarz
  • Like 2

Tomek wy....ol tego pana z mojego nicka bo jeszcze dojdzie mi odbicia do tej palmy którą mam,i każe w domu tytułować się panem.zdrugiej strony jak by kobita mówiła domnie panie mężu to dziura w majtkach albo kiecce by jej się nie zrobiła.post-62049-0-30646000-1512964471.jpg

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Koniec ustawek po dwóch :D Trza pomacać co się da  :lol: przed długim wikendem coby do wprawy dojść ;)

Proponuję 21 kwiecień w sobotę w godzinach popołudniowych tam gdzie ostatnio  :)

Edytowane przez SlawekNikt

Koniec ustawek po dwóch :D Trza pomacać co się da  :lol: przed długim wikendem coby do wprawy dojść ;)

Proponuję 21 kwiecień w sobotę w godzinach popołudniowych tam gdzie ostatnio  :)

No tak, ja znowu jestem "w plecy", akurat pracujący weekend... :(  :(  :(

Sławku, skoro już proponujesz konkretny termin to zwróć się do modów o wydzielanie tematu lub załóż nowy watek. Stara data może mylić i stąd miedzy innymi minimalne zainteresowanie?

Jak się z 10 osób zadeklaruje, że może się pojawią to tak zrobię, a 3 czy 4 chętnych to i tu się umówi.

Ja mam rzut beretem nad czerniakowskie (pewnie będę w ten weekend na testach nowego/kolejnego UL w zestawieniu z abulcem i shimaniakiem) więc zapewne mógł bym się pojawić ... tylko jeszcze nie mam pewności czy po południu, moja piękniejsza połowa czegoś nie planuje?

• Like 1

Ja mam rzut beretem nad czerniakowskie (pewnie będę w ten weekend na testach nowego/kolejnego UL w zestawieniu z abulcem i shimaniakiem) więc zapewne mógł bym się pojawić ... tylko jeszcze nie mam pewności czy po południu, moja piękniejsza połowa czegoś nie planuje?

Robercik Ty rzucaj castem a nie beretem bo z wprawy wyjdziesz.a co do drugiej to połowy ,to jak zaplanuje dobre miche to se najwyżej w krótkofalówce podgrzejesz,a z resztą po co grzać, wystarczy że Ty będziesz nagrzany
  • Like 1