SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ja, Tomek, Robert, Krzysiek, Hubert, Piotrek ... Jest 6 chętnych, jak będzie 10 osób to poprosimy o oddzielny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 też bym zajrzał a te kobietki w bikini to Bob załatwiał..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 też bym zajrzał a te kobietki w bikini to Bob załatwiał..... Kto by nie załatwiał, a nie załatwiał nikt, same przypłynęły powalone urodą przybyłych na zlot ???? to weź pod uwagę, że teraz będzie o niebo cieplej ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jak cieplej to będą bez bikini ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jak ma być cieplej to może juz będą bez bikini,rzeczywiście wtedy było nie za ciepło to się troche przyodziały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 e.... nie liczyłbym na to.... naturystki to są zazwyczaj po 50-ce a te były o wiele młodsze... zresztą ja to nawet lubię jak jest coś zostawione dla wyobraźni że tak powiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jak za tydzień w sobotę, to mogę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Sławku, skoro już proponujesz konkretny termin to zwróć się do modów o wydzielanie tematu lub załóż nowy watek. Stara data może mylić i stąd miedzy innymi minimalne zainteresowanie? ...jeżeli będą znowu biegały te dziewczyny w bikini to oczywiście też jestem kto to załatwiał ostatnim razem ? dajcie cynk na priv jak trzeba będzie wydzielić nowy watek Panowie, a może wystarczy zmienić datę w tytule wątku ? Sądzę, że to niezłe rozwiązanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie...boto grozi pomyłką historyczną.PS jest ktoś z Tczewa?bo właśnie jestem w tym pięknym miasteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie...boto grozi pomyłką historyczną.PS jest ktoś z Tczewa?bo właśnie jestem w tym pięknym miasteczku A ja bym powiedzuał, że to będzie piękny ciąg dalszy historii już zaczętej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) ...i taka bez końca...jeśli zawitam do A. w ten weekend, to i mnie trzeba będzie dopisać do listy...Bob bierz Kobietę..trza poznać legendarną Rudą. Jak zawitam, to będą do degustacji, tylko do degustacji, i dwa odcienie czerwieni i niezawodne sało..tyle ode mnie.. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @bob74 to kiedy ruszasz z blogiem ? Tak a propos tego czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Skoro Robert uważa, że historia pisać trzeba od nowa to zakładam nowy wątek. Cel: spotkanie z macaniem Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Źle to sformulwałeś...co ja mogę zgadzać się lub nie?.Radziłem tylko rozpocząć nową historię i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Źle to sformulwałeś...co ja mogę zgadzać się lub nie?.Radziłem tylko rozpocząć nową historię i tyle Jak radzisz tak zrobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @bob74 to kiedy ruszasz z blogiem ? Tak a propos tego czerwonego ...pracuję nad konspektem...jak będzie to pojedziemy z porami roku w temacie kolorów i różnych smaków, zapewne kuchni z mojego regionu, ciekawych, mało znanych miejsc no i co mi strzeli do głowy...ale to tak na sucho i szybko. Generalnie zatyrany jestem obecnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi