Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL - 26 listopada, Warszawa, jez. Czerniakowskie start 11:00

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Robert dzwoń do Okrasy lub Makłowicza oni sprawy kulinarne w terenie mają ogarnięte to poradzą bezproblemu.czasami nie dzwoń do Magdy G, bo nas wszystkich opierdoli,a to za ubiór ,a to że kiełbasa nie odpowiednia,będzie szukać dzióry w całym.i będzie c...j a nie spotkanie ul.

Jeśli już rozmowa o kulinariach to jest szansa, że na zlocie będą blaszki trollingowe co zdjęcia na priv mi słałeś? ;)

• Like 1

Ten mój grill turystyczny wielkością nie grzeszy. Myślę, że max 5 kiełbas na raz uda się zapakować. Jak będzie tylko jeden, to się zrobi cztery podejścia i każdy się załapie.

Edit. Proponuję na miejscu zrobić zrzutkę (po dychu?), bo Robert zbankrutuje  i nie będzie miał na zakupy do szafy B) .

Edytowane przez Młody wędkarz

Ja też nie. @młody wędkarz, który wyszedł na priv z inicjatywą ma jeden. Więc przydał by się jeszcze jakiś lub dwa?

Jak dotrę to z blaszakiem :) o ile jeszcze będzie potrzebny ... Mogę też sprawdzić czy w jakimś markecie zakupić się da.

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 2

Nie chcę się wtrącać w ucztę, bo jak pisałem Bob'owi do ostatniej chwili do końca nie będę wiedział czy wpadnę, nie polecam natomiast pichcić na jednorazówkach, patent testowałem nie raz i po tym jak ostatni raz się strułem powiedziałem, że nigdy więcej. Chemia ze znajdującej się podpałki przesiąka w węgiel w opakowaniu i potem to wszystko trafia do pożywienia. Ewentualnie rozebrać go tak żeby nie zepsuć filigranowego rusztu i nasypać normalnego węgla z worka. 

Jak wpadnę to wezmę jakiś mały ze swoich zapasów do auta, jednakowoż jeśli mnie nie będzie to wolałbym się przemęczyć na jednym grilu niż dokładać na jednorazówce, żeby nikt wspomnień ze zlotu nie miał w postaci niestrawności ;)

Edytowane przez Tomek88

Tomuś, z całym szacunkiem,mój stary żołądek zniesie jednorazówkę. Nie jestem pod tym względem delikatny.Zobaczymy, co tam jeszcze nam zostało.

Wszystko wskazuje na to, iż może pojawić się Hubertus z nami. Jakieś blanki ma wziąć? Pytania kierujcie do Niego na priv.

Edytowane przez Novis
  • Like 2

Tomuś, z całym szacunkiem,mój stary żołądek zniesie jednorazówkę. Nie jestem pod tym względem delikatny.Zobaczymy, co tam jeszcze nam zostało.

Wszystko wskazuje na to, iż może pojawić się Hubertus z nami. Jakieś blanki ma wziąć? Pytania kierujcie do Niego na priv.

No ja wiem, że Tobie to już nic nie zaszkodzi :P

No co tam? Cisza? bo myślicie o spotkaniu ;)

Ja się szykuję praktycznie. Kupiłem dla Was trochę oliwek 2gr oraz ... kolejnego, Chińskiego UL :)

Będzie co macać (za niewielkie pieniądze :P  :D )...premiera na spotkaniu :)

attachicon.gif IMG_20171116_160539.jpg

attachicon.gif IMG_20171116_160749.jpg

Robert, co masz podpięte do tego kija?