Cezary Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Może to kogoś zainteresuje ale w Lowransie rusza ciekawa akcja. Jeśli ktoś chce wymienić starszy model (nawet zepsuty ale zakupiony nie dawniej niż 5 lat)) na nowy to dostaje duży rabat. http://www.lowrance.com/en/Support/Advantage-Service/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Czarku, A czy ta promocja dotyczy też Polski ? Kupiłem u Ciebie już pewnie z 8 albo i 10 lat temu sondę (chyba x8(coś tam)) i czas byłby najwyższy zmienić na nowszy model. No i najważniejsze pytanie: co to za rabat ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Akcja jest również na Polskę - szczegóły będę znał w przyszłym tygodniu. Z tego co wiem sprzęt nie może być starszy niż 5 lat i nie ważne czy jest na chodzie czy totalnie popsuty. Myślę, że sprawa jest interesująca. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami niech wyśle info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A jak odczytac rok produkcji, 125-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Jesli kupiłeś używaną będzie to trudne. Można sprawdzić po numerach seryjnych ale trzeba pisać do Navico (Lowrance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 kupilem uzywana 4 lata temu i prawdopodobnie nie bedzie starsza jak latek pieć.Instrukcje odbierałem w sklepie w Ostrodzie,musze się skontaktować ,może mają dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czy wystarczy być li tylko posiadaczem, czy też papiery mieć. Ja akurat dostałem X125 w prezencie używaną i żadnych kwitów nie mam. Działa, jest sprawna, 2 aku na niej. Ale może bym się skusił :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cezary
Może to kogoś zainteresuje ale w Lowransie rusza ciekawa akcja. Jeśli ktoś chce wymienić starszy model (nawet zepsuty ale zakupiony nie dawniej niż 5 lat)) na nowy to dostaje duży rabat.
http://www.lowrance.com/en/Support/Advantage-Service/
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi