Kacper.K Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen Frekwencja rośnie, wieczory ciemne - czasu na naukę nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Andru77 - przecieków na razie brak.Wodery szczelne jak żadne na rynku. Ale jak wiesz, z czasem każde zaczną cieknąć 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyzant Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewiczn6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen Frekwencja rośnie, wieczory ciemne - czasu na naukę nie zabraknie Zawsze drugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kacper m je też dopisz - z wielka chęcią usiądę przy imadle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jestem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen15. Remek16. Sicu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) No, trzeba będzie odkopać materiały i odkurzyć skromne umiejętności Poproszę o dopisanie. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Epidares 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen15. Remek16. Sicu17. Epidares Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxfishing Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 WitamJeżeli można jeszcze zapisać się to proszę mnie zapisać na listę.Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen15. Remek16. Sicu17. Epidares18. maxfishing Jasne, że można. Zapisy cały czas otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Już nas ładna grupka A ja właśnie ..... przywiozłem swój sprzęcior .... tak, że odkurzam bo trochę sobie poleżał 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Remek, a jak ta Szkoła wygląda czasowo? Ile much do nauki wiązania jest zadane na jeden miesiąc? I jakby to powiedzieć... kiedy zaczynamy wiązać pierwszą muchę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Zaczynamy ok. 20-25 listopada. Stepy w przygotowaniu. Na pierwszy step zwykle jest ciut więcej czasu niż na pozostałe, aby skompletować potrzebne materiały - pewnie 3 tygodnie. Potem kolejno co dwa tygodnie pojawia się kolejny step. Czyli na każdy step są dwa tygodnie na zawiązanie i wstawienie zdjęcia wykonanej muchy. Jeśli ktoś nie będzie miał czasu, może nadrobić w kolejnych tygodniach, uzupełnić kolekcję zawiązanych much i wstawić zdjęcie. W II edycji szkółki przewidzieliśmy 8 much do zawiązania. Czyli cała szkoła będzie trwać ok. 4 miesiące. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A lista materiałów potrzebnych do wszystkich stepów będzie opublikowana razem z pierwszym stepem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Lista materiałów na pierwsze 4 stepy będzie wcześniej. Tuż przed pierwszym stepem. Przed piątym stepem będzie lista na kolejne 4 stepy. Podzielimy to na dwie transze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Poproszę o dopisanie do listy. Mam nadzieję, że tym razem będę bardziej sumiennym uczniem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Andru77 i reszta - są już przecieki... Nie wyrzucajcie zużytych lotek - kaczek, bażantów, kuropatw i wszystkich innych piór, które gdzieś tam poniewierają się po warsztacie lub w śmietniczce.Jeśli zrobiliście już z nich piękne skrzydełka do suchych i mokrych much, a zostały takie obszarpane miotły - mogą się przydać...Podobnie ze "zużytymi" skrzydłami. Kto nie ma - czas zacząć zbierać pióra, nawet wróbla, gołębia i gawrona. Wszystkie lotki mogą znaleźć zastosowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyzant Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ptaki na mój widok już uciekają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mnie obudziły dzisiaj gołębie. Kiedy wstałem postanowiłem wypowiedzieć im wojnę. chciałem kupić zabezpieczenie by nie siadały. Sytuację zmienił Twój wpis. Pytanie tylko, czy nadal będą chciały siadać na parapecie? [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen15. Remek16. Sicu17. Epidares18. maxfishing 19. Białek Kto będzie 20-sty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Pluszcza Kacper dopisz. Dawno nic nie wiązałem, może sobie przypomnę jak się to robi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Pluszcza Kacper dopisz. Dawno nic nie wiązałem, może sobie przypomnę jak się to robi Ale ekipa!!! .Robi się ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mnie obudziły dzisiaj gołębie. Kiedy wstałem postanowiłem wypowiedzieć im wojnę. chciałem kupić zabezpieczenie by nie siadały. Sytuację zmienił Twój wpis. Pytanie tylko, czy nadal będą chciały siadać na parapecie? [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie martw się zgodnie z puentą dowcipu/zagadki czym się różni gołąb od zwłaszcza puenta; gołąb siada na oknie a zwłaszcza na parapecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Sory że teraz ale ja też się pisze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Sory że teraz ale ja też się pisze Zapisujcie się, zapisujcie. Data była wyznaczona by sprawdzić czy jesteście zainteresowani (10 osób minimum). Nawet w trakcie szkółki można się zapisywać. Dla uczestników jednak przewidujemy dodatkowe atrakcje. 1. Marckus2. Partyzant3. Pisarz4. Ezehiel5. Krzysiek Dmyszewicz6. Siatkaz7. Maqu778. Dryzd9. Przemek197610. Janusz Walaszewski11. Hi Tower junior 12. Daniel. 13. Forest-Natura14. Volkswagen15. Remek16. Sicu17. Epidares18. maxfishing 19. Białek 20. Pluszszcz21. Buszmenek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi