janusz.walaszewski Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dyplomowani Krętacze, he, he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dyplomowani Krętacze, he, he Ciebie też to czeka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No nie wiem, nie wiem - w końcu dwa ostatnie stepy zrobiłem grubo po terminie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) No nie wiem, nie wiem - w końcu dwa ostatnie stepy zrobiłem grubo po terminie Każdy step zrobionyDyplom zaliczony Grubo po terminieAle i tak Cię nie minie. Edytowane 5 Lipca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Ja również chciałbym bardzo podziękować organizatorom Szkółki za ich czas, trud i środki jakie poświęcili organizacji tego przedsięwzięcia[emoji122]Dodatkowo dziękuję Joannie i Mirkowi za Dyplom i prezenty[emoji106]PozdrawiamGrzegorz Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi