Naum777 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Widziłem na forum kilka osób które mają albo miały wędki firmy Tict. Może ktoś ma jeszcze jakieś informacje odnośnie tych wędek? Bo wędki wykonane bardzo dobrze, japońska jakość no i cena "japońska" smile emoticon Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Naum777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 mam dwa spinningi tej firmy, ta i wiele moich koleg też ich wykorzystują.. co.chcesz usłyszeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cześć!Mam takie pytanie do was.Czy jest ktoś może na forum posiadaczem tej wędki TICT ICE CUBE IC-69P ROCKIN' POWER rockfish rod?Szukam informacji na jej temat a jest tego mało.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 IC - 69 F mam ja. U mnie zakres zaczyna się od 0,5g nimf a kończy na poziomie 3g +2"ES, w 69P na pewno będzie więcej. Jeżeli nie szukasz typowego XUL to na pewno to dobry kierunek. To są naprawdę udane konstrukcje. https://www.youtube.com/watch?v=mcCih6q4NRw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Hej Zastanawiam się nad zakupem Tict ICE CUBE 69F Może ktoś coś skrobnąć na jej temat Najlepiej porównanie do Finezzy bo akurat finezke miałem w ręce i miał bym jakiś punkt odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Cześć!Mam takie pytanie do was.Czy jest ktoś może na forum posiadaczem tej wędki TICT ICE CUBE IC-69P ROCKIN' POWER rockfish rod?Szukam informacji na jej temat a jest tego mało.. Pozdr to zdecydowanie mocniejsza wędka od RF, delikatna krótka wklejka, a potem od razu jest dość sztywno, gdyby nie szczyt, to spokojnie 10g + 3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Czy ktoś używa wędki Tict Ice Cube 74PT-Sis?Proszę o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Chodzi mi o model "power tubular",69f mam a 69p to też solid tip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Odkopię temat może ktoś wypowie się na temat wędki Tict B4 Befo BFO-74T 0.4-12г 2.23мZ góry dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Cześć, Czy ktoś z forumowiczów miał styczność z IC-90TG-Sis? Szukam kija zbliżonego do Graphiteleader Finezza, tylko możliwie jak najdłuższego. Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi