Pride Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Witam Czy próbował ktoś oklejać woblery taśmą miedzianą samoprzylepną? Jakieś doświadczenia? Z tego co widziałem są dość drogie, więc przed ewentualnym zakupem chciałem się upewnić czy nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto. Zdjęcie o co mniej więcej chodzi: ps. w razie gdyby taki temat już był proszę o podpięcie Edytowane 10 Listopada 2017 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Cena porównywalna z alu (może minimalnie droższa), właściwości po foto też wydają się podobne.Sam bym spróbował, jak gdzieś trafię to wezmę rolkę na próbę i z moim tempem za pół roku dam Ci znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Gdzieś tam wyczytałem - o szlagmetalu - to też w sumie miedź, że nie nadają się do malowania akryle.Po pewnym czasie miedź robi się zielona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Cena porównywalna z alu (może minimalnie droższa), właściwości po foto też wydają się podobne.Sam bym spróbował, jak gdzieś trafię to wezmę rolkę na próbę i z moim tempem za pół roku dam Ci znać No nie wiem czy taka porównywalna, w Kauflandzie kupiłem super taśmę aluminiową w cenie 5 zł (około 20-30 metrów), na allegro metr taśmy miedzianej o szerokości 10 cm kosztuje w okolicach 16 zł. Za pół roku to już będę miał przetestowaną na rybach armię kiełży w miedzi Gdzieś tam wyczytałem - o szlagmetalu - to też w sumie miedź, że nie nadają się do malowania akryle.Po pewnym czasie miedź robi się zielona...Wieczorem poczytam o szlagmetalu bo szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę tą nazwę Edytowane 10 Listopada 2017 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Szlagmetal na woblerach bardzo ciekawie wygląda, mieni się różnymi odcieniami. Ale zielonego tam nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No nie wiem czy taka porównywalna, w Kauflandzie kupiłem super taśmę aluminiową w cenie 5 zł (około 20-30 metrów), na allegro metr taśmy miedzianej o szerokości 10 cm kosztuje w okolicach 16 zł. Za pół roku to już będę miał przetestowaną na rybach armię kiełży w miedzi Wieczorem poczytam o szlagmetalu bo szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę tą nazwę Potwierdzam tez zakupiłem tą taśmę w markecie za 4,99 i wygląda dobrze, jest dość cienka a to dobrze wróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Potwierdzam tez zakupiłem tą taśmę w markecie za 4,99 i wygląda dobrze, jest dość cienka a to dobrze wróży. Wrzuć fotkę żebym wiedział czego szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Proszę bardzo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Szukaj w kauflandzie lub w innych marketach,ja często jak jestem w tego typu sklepach przeglądam półki pod kątem różnego rodzaju "świecidełek", na alliexpress znalazłem ostatnio folie holograficzne w sensownych cenach. Edytowane 28 Listopada 2017 przez rzecznymuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 folie holo z alliehttp://pl.aliexpress.com/item/5pcs-10-X-7cm-Holographic-Adhesive-Film-Flash-Tape-for-Lure-Making-Tying-Fishing-Tool-2017/32821787418.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.DCi0BBhttp://pl.aliexpress.com/item/MNFT-6pcs-10-20cm-Holographic-Adhesive-Film-Flash-Tape-For-Lure-Making-Fly-Tying-Materail-Metal/32814959605.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.DCi0BB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 folie holo z alliehttp://pl.aliexpress.com/item/5pcs-10-X-7cm-Holographic-Adhesive-Film-Flash-Tape-for-Lure-Making-Tying-Fishing-Tool-2017/32821787418.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.DCi0BBhttp://pl.aliexpress.com/item/MNFT-6pcs-10-20cm-Holographic-Adhesive-Film-Flash-Tape-For-Lure-Making-Fly-Tying-Materail-Metal/32814959605.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.DCi0BBTakie folie na miejscu mam za pare groszy I kartki dużo wieksze w opakowaniu z 6szablonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ta folia z Kaufladnu jest bardzo dobra.Ostatnio jej szukałem, ale niestety nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja sobie od razu kupiłem kilka rolek na zapas Można ją nabyć także przez internet, kosztuje niecałe 4 zł, ale niestety dochodzi koszt wysyłki w okolicach 10 zł. Kupując 4-5 rolek miałoby to już sens. https://www.budujesz.pl/vorel-tasma-aluminiowa-48mmx10m-75140-65881/ https://toya24.pl/product-pol-10005312-Tasma-aluminiowa-48-mm-x-10-m.html Sklepów w żaden sposób nie promuję, są to pierwsze dwa wyniki po wpisaniu nazwy taśmy w google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi