TomCast Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Możesz napisać jaki sznur pływający czy tonący, jaka głębokość łowiska i jakiej długości przypon?Trochę o tej wodzie już pisałem wyżej. Głębokość do 1,5m, ale początek (wlot do jęziorka to woda ok 30cm) Co do grubości przyponu to od 0,08 do 0,16. Jak są latem juz grążele i łowie na suchą na upatrzonego to grubiej, Teraz 0,10 dawała rade, ale kilka ryb straciłem Przypon długości 2,5-3,0m z jednej żyłki, nie używam konicznych nie ma potrzeby. Sznur mam DT#2 pływający. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darutab Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Dzięki. Dopiero uczę się metody duchowej i w 2017 złowiłem pierwsze lipienie, pstrągi i klenie. Jak nabiorę więcej wprawy to spróbuję białorybu na muchówkę. Na razie łowiłem wzdręgi na spinning i wiem jaka to frajda na delikatnym zestawie. Jeszcze raz gratulacje i czekam na kolejne relacje z połowów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tomek - gratulacje. Poszalałeś grubo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dzięki Mirku. Nie codziennie trafia się taki dzień, ale może uda się go powtórzyć. Tym razem będę brał kamerkę do kamizelki, założę jak będą takie brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tomek jak w sobotę będzie pogoda to melduje się na Twojej mecie Zobaczymy czy na moje nimfki będą chętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 To pewnie sie spotkamy zobaczymy jak ryby będą reagowały na różne przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Musze jednak zrobić sobie taką wędeczkę w #2-3 klasie i też za białorybem pochodzić. Chyba się na zimę troche zaokrągliłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Niestety Olo, kręgosłup mi siadł, zero siłowni jak na razie to i poleciało w "mase" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dwa nowe wzory na wzdręgi. Jutro testy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Tomek zrób zapas bo jak na moje nie będą brały to będę sępił od Ciebie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Hahahhaa, no tak pomyślałem, dlatego już mam zapasik ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 I jeszcze jedna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dziś nagrałem filmik z łowienia. Co prawda trochę krzywo kamera byłą ale trudno, mogła być tez odrobinę niżej. No cóż, człowiek uczy się na błędach. Ta nimfa po wyżej dał największą wzdręge, aletylko jedną bo podczas odhaczania wyskoczyła mi z ręki i urwała żyłkę taka zemsta ryby Ps. Potrzebuje jakiegoś darmowego programu do cięcia i łączenia filmów z rozszerzeniem MOV. Poleci ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie bardzo jestem w temacie, ale na filmiku terenwizji o filmowaniu imprez terenowych polecali wersje testowe różnych programów, które są dostepne w necie ...pod konie filmu od ok 13 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzięki Janusz, przejże i może coś wybiorę, bo mam 20 kawałków po 15 minut Musze nudę powycinać i całość jakoś skleić ;P Nimfy na następny wypad zrobione. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kandyzowane czy nie ? Ten film to właściwie poradnik i dużo jest właśnie o montażu, może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Wyskoczyłem dzisiaj na chwile, chociaż wiatr taki że linka mi wracała podczas rzucania Wiele nie złowiłem, jedną duża płoć, leszczyka i kilkanaście okonków, w tym jeden dublet No i co naprawdę mnie wkurzyło, to jeden okoń miał wyraźny ślad po haku witym w grzbiet, dziura była rozerwana, ktoś łowił na żywca i to raczej dzisiaj, bądź wczoraj, bo ślad bardzo świeży, jeszcze zakrwawiony i i białe osocze ciekło. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darutab Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jakaś masakra. W pobliżu widać kręci się wiele ludzi i to nie wystraszyło kłusola. Bardzo ładna płoć. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Płoć ładna ale ja jak zwykle okonie podziwiam bo to moja obsesja i w tym roku planuje ją na muchę połowić. Wiec gratki Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Prototyp mokrej na wzdręgi. Testy wiosną 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Na jakim haku je ukręciłeś, bo zbyt duże nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Hends BL 254 #12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Miały być wzdręgi, ale mnie dziś wyjątkowo olały Za to były leszcze, jeden ładny jaź, który urwał mi nimfę pod brzegiem i kilka okoni. Dwa godne foty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Lód już puścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak widać. Większość jeziorka jeszcze w cienkim lodzie ale od strony placu zabaw czysta woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi