r.t. Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Cześć Chciałem Was zapytać czy znacie jakieś fajne przystanie albo inne miejsca na stacjonarne postawienie przyczepy kempingowej na Mazurach, żeby była jednocześnie możliwość cumowania łodzi? W miejscówkach, które ja znam albo wieje nudą albo są przepełnione i właściciel już nie przyjmuje przyczep.. pozdrawiamArtur Edytowane 11 Listopada 2017 przez r.t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Hotelik elixir nad kisajnem.Ośrodek rusałka nad święcajtami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dziękuję Krzysiek. Piękne te miejsca, jedynie daleko, może wpadnę tam na majówkę..Na wakacje szukam czegoś w okolicy Rucianego bo z Sulejówka mam blisko, trasę robię w 2h nie przepychając się w korkach.. a w sezonie dojazd dalej w Mazury przyprawia mnie o dreszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Na Mazurach nie znam ale polecam Warmię. Camping Tumiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Na Mazurach nie znam ale polecam Warmię. Camping Tumiany.I fajne dwa jeziora :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 No popatrzę, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No popatrzę, dzięki.Dzierżawca oczywiście "dba" o wodę ,ale da się połowić, oba jeziora dosyć urokliwe, strefa ciszy i względny spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.t. Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzierżawca oczywiście "dba" o wodę ,ale da się połowić, oba jeziora dosyć urokliwe, strefa ciszy i względny spokój.No to strefa ciszy odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No to strefa ciszy odpada Rozumiem, też wybieram wody gdzie wolno na spalinie.Okolice Olsztyna, to większość strefa ciszy.Okolice Mikołajek, Rucianego czyli generalnie strefa WJM - strefy ciszy brak.Ja nie pomogę zatem, choć Bełdany mogą dać szansę rozstawić camping. Ośrodek Wierzba? Nie wiem - możesz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Odswierze temat interesuje mnie mozliwosc postawienia cepki z możliwością podłączenia do prądu ew na dziko -mam solary ,warunek to moliwosc cumowania lodki - pomost i bezludzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 W tym roku kierunek mazury i bezludzie chyba bez szans... Celuj w Warmię bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi