doktorek Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No właśnie Jestem szczęśliwym posiadaczem w/w kijka. Gdzieniegdzie (Al...o) w opisach mo?źna znaleźć c.w. 10-42 g, linka 13-22 lb. Na stronie CD jakoś c.w. nie znalazłem, linka jest opisana jako 6-10 kg.Testowałem go na razie z woblerkami 7 cm oraz gumkami z gł?łwką 10 g. Sprawdza się nieźle, tzn. czułość fantastyczna, ale obawiam się, ?źe ju?ź gł?łwka 20 g to mo?źe być trochę du?źo, a co dopiero np. gł?łwka 30g + gumka.Czy moje obawy są słuszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ciekawe co piszesz o cw:roll: Sprawdź i się dowiesz...dokładaj cię?źar po 5g i sprawdź jak się zachowuje przy rzutach i podbijaniu. Ty masz kij w ręku więc oceń sam. CD nie powinien strzelić przy wyrzucie. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam dwa takie i jeden medium. Według mnie od 8 do 30-35 gram to max.Super kijek do gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzięki!Jak tylko pogoda i czas pozwoli, potestuję cię?źsze gł?łwki. Tak czy inaczej kijek jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 obawiam się, ?źe ju?ź gł?łwka 20 g to mo?źe być trochę du?źo, a co dopiero np. gł?łwka 30g + gumka. Gdyby kij do drop shota podrywał ostro z dna cię?źarki z g?łrnego c.w., to byłby raczej nędzny kij do drop shota, IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi