Gość MarcinW Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Ktoś posiada tego kijka, bo myślę o jego zakupie? (żarcik) Tym kijkiem łowię już chyba rok czasu, więc co nieco mogę napisać dla zainteresowanych. Ciężar wyrzutu – kijek dobrze opisany, główki 4g i keitech easy shiner 3” to takie minimum, które jest wstanie dobrze ładować i obsłużyć. Maksymalnie dokładam mu 14g + easy shiner 4”. taką przynętę dość agresywnie podbija, można – oczywiście - jeszcze więcej mu dowalić, ale granica komfortu kończy właśnie w tym punkcie. Czułość, uważam, że jest na dobrym poziomie, bez problemu interpretuje się, to co było skubnięciem po ogonku, otarciem białej ryby, uderzeniem w hak itp. Według jednego z użytkowników jest tak czuły jak legend extreme, niestety nie miałem nigdy tego kijka w ręce więc się nie wypowiem Dość trwały, przetrwał spotkanie z betonowym słupem podczas wymachu. Został jeno wgniot na lakierze. Blank natomiast trzyma się idealnie. Waga - Sam blank na moje oko – bardzo bardzo subiektywna ocena – jest dość ciężki (jak go zważę to zrobię aktualizację do tego wątku). Producent nie podaje wagi, niestety. Nie przeszkadza to jednak w łowieniu. To co jest na plus to mięsistość blanku – naprawdę świetnie holuje się nim rybki. Uchwyt typu delfin - osobiście mam do niego pewne uprzedzenia ze względu na to, że kijka trzymam trochę inaczej (zdjęcie nr 1), natomiast producent zalecił tu inne rozwiązanie i też niekiedy – muszę to przyznać – mi się podoba, no staram się przełamać, bo trzymając kijka „po mojemu” czasem odkręca się uchwyt kołowrotka (nakrętka jest z przodu). Jeżeli chodzi o ugięcie - na zdjęciu kijek podnosi butelkę wody 0,7l. Proszę o zadawanie pytań Edytowane 12 Listopada 2017 przez MarcinW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 hej jak to cudo wygląda cenowo , jakie przelotki i czy kupowałeś w Naszym mieście czyli czy można go gdzieś tutaj obejrzeć ...//? pzdr Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Kupiłem używanego za 500zł. Być może w sklepie http://www.ogrodniczy-police.pl na stoisku wędkarskim mają te kijki. Oni z Lucky Johna bardzo dużo posiadają różności. Jak jesteś chętny to możesz nim posmigać nad wodą. Daj znać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wróć... To nie stoisko tylko sklep na piętrze: https://www.google.pl/search?client=ms-android-lge&q=Centrum+Wędkarskie+ARAPAIMA+Police,+Wędki,+kołowrotki,+zanęty+Police&ludocid=12376561598694286468&ibp=gwp;0,7&sa=X&ved=0ahUKEwi24o7Ks7vXAhWiPZoKHejEAcwQvS4IZjAC&biw=360&bih=573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 witaj dzięki podjadę przy okazji do sklepu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Kijek zważony - 137g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi