Grzesiek Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tylko ciekawe ile by trzeba było zebrać, by reaktywować WP. Jeśli by taki projekt crowdfundingu powstał, to poprę go w 100 % i wpłacę $. Ale pewnie musi to zostać zainicjowane przez Wiesława Dębickiego. Czy zna go ktoś osobiście, by mu taki pomysł podsunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Znam. Mogę mu podsunąć powyższy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Tylko pamietajcie ze potrzebna mini kampania - ludzie musza o tej zbiorce sie dowiedziec. Musi po FB, forach, blogach, YT latac news. Najlepiej tez zaangazowac kilku influencerow/youtuberow wedkarskich zeby puscili wici u siebie. Oczywiscie tez puscic oferty/zapytania do firm wedkarskich ze bedzie reaktywacja, szum, ze ludzie sami zbieraja, ze spolecznosc jest. Wzamian za okreslone podpromowanie akcji na wlasnych kanalach firm wedkarskich (jesli maja sensowne zasiegi fanow) beda dla nich okreslone reklamy w pierwszych numerach za free (taka oferta barterowa). Edytowane 17 Listopada 2017 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Pismo zacne, pierwsze które pisałem. Jednak mało, który tekst mógłby się znaleźć na jb.pl ze względu na tutejszy regulamin dotyczący C&R Ooo!Zaiste, wspaniali autorzy są na jerkbait.pl! A że tak zapytam - pisałeś pod swoim nazwiskiem, czy pod pseudonimem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Sorki, literówka spora Pisałem do różnych gazet, ale zawsze nazwisko było, czasem też i pseudo Do WP akurat nie, padło zanim mnie wena na pisanie wzięła pozdrówka Edytowane 17 Listopada 2017 przez Paweł nizinny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Znam. Mogę mu podsunąć powyższy pomysł.Krzyśku, to pogadaj proszę z p. Wiesławem i daj znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Krzyśku "Krabie", czy masz jakieś wieści nt. WP ? Rozmawiałeś z p. Dębickim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Info przekazane. Poczekajmy aż Wiesiu sam się określi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Wędkarz Polski był bardzo lubianym miesięcznikiem, dlatego że opisywał prawdę i faktyczny stan polskiego wędkarstwa. Wiesiu redagował WP bez zbędnych ceregieli i zastanawiania się czy można coś pokazać czy nie. Bardzo lubiłem czytać to czasopismo. A teraz w większości gazet widzimy fan i ogrom reklam. No i zdjęcia ryb zrobione tak że 40 cm okoń wygląda na rekord świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Panowie kiedy przestał istnieć ten miesięcznik?Czy można gdzieś znaleźć elektroniczne wydanie tego czasopisma? Sam chętnie bym zobaczył jak redagowana była ta słynna gazeta. Szkoda, że bezgraniczne (jak czytam na stronie wędkarz.pl) zaufanie doprowadziło do upadku tego tytułu bo może miałbym co czytać - bo dziwne mam dość wrażenie, że treści gazet obecnych na rynku pomiędzy dajmy na to : listopadem 2016 a listopadem 2017 niczym się nie różnią poza stylistyką i nowymi reklamami sprzętów, zamieszczanych przez producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ukazywał się od 1991, ostatni numer 09.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No to „jego” narodziny w roku moich narodzin [emoji3] To musi być znak może faktycznie jako Jerkbait.pl moglibyśmy poczynić jakieś starania o reaktywacje tego magazynu - chętnie i ja dołożyłbym swoją cegiełkę . Ale ponowie pytanie : czy ktoś był kiedyś tak miły i zeskanował kiedyś jakiś numer tej gazety? Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Mam wszystkie bez 1 i chyba 9 z 1991 ... i jakoś nie przyszło mi to do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No to „jego” narodziny w roku moich narodzin [emoji3] To musi być znak może faktycznie jako Jerkbait.pl moglibyśmy poczynić jakieś starania o reaktywacje tego magazynu - chętnie i ja dołożyłbym swoją cegiełkę .Ale ponowie pytanie : czy ktoś był kiedyś tak miły i zeskanował kiedyś jakiś numer tej gazety? Tapatalkniete z iPhone 7 Cześć, Jak będziesz miał możliwość odbioru z Łodzi, to dostaniesz ode mnie w gratisie 25 sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Niestety ja z Mazur jestem więc ciężko , ale dzięki za chęci [emoji4] ale gdybys miał możliwość wysłać mi ze 2-3 egzemplarze z chęcią bym poczytał [emoji4] koszta wysyłki oczywiście pokryje . Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 9 Grudnia 2017 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Pomyślę nad jakąś pocztą koleżeńską. Do Olsztyna masz daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Priv Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 PanowiePożyczyłem jednemu z forumowiczów kilka najwcześniejszych roczników WP. Paczka ok 6,5kg za całe 25 zeta (poczta polska).Myślę, że będzie miał radochę z czytania warta tej kasy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Info przekazane. Poczekajmy aż Wiesiu sam się określi.Krzyśku, czy coś drgnęło w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o treść to była wtedy najlepsza gazeta. Można było się czegoś dowiedzieć. Dziś czasopisma kupuje tylko jak sam coś w nich napisze - na pamiątkę albo córce do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 To, co było siłą WP w latach 90-tych zabiło te czasopismo 10 lat później. WD tam rządził, jego zdanie było decydujące. Nie wyczuł zmian "klimatycznych", czasami miałem wrażenie , że idzie pod prąd celowo (C&R), w każdym razie był jawnym krytykiem struktur PZW, orędownikiem NTW. Merytorycznie jego periodyk oceniam b.dobrze, koledzy wcześniej napisali ocb.Odnośnie porównań z innymi czasopismami, to pamiętam jak dziś jackowe: No jak? Jedziemy?......Tylko tak naprawdę to nie wiem, czy on łowił, czy pisał. Jakkolwiek by nie było, pisał inspirująco........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) PanowiePożyczyłem jednemu z forumowiczów kilka najwcześniejszych roczników WP. Paczka ok 6,5kg za całe 25 zeta (poczta polska).Myślę, że będzie miał radochę z czytania warta tej kasy A ja chciałem zrobić Tobie prezent i przeszukałem swoje zasoby niestety znalazłem tylko 3,6 i 10. Miałem wszystkie z tego roku jednak kuźwa zaginęły:( Ale znalazłem przy okazji mega tytuły: Panorama wędkarska, esox, sekrety wędkarskie aż się uśmiałem. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez fladra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Nie pamiętam bo to dawno było ale czy WP nie powstał na ramach innej gazety? Była jakaś czarno-biała "Wedkarz" bodajże, zniknęła i pojawił się WP.Te pierwsze okładki, mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Esox był dobry szkoda że się nie utrzymał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Esox późniejsze Wędkarsko Esox i kolejny projekt w postaci Wędkarstwo Moje Hobby łączy osoba Pawła Mireckiego. To tak jakby Esox miał kontynuacje Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi