ObraFM Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jeśli jak lemingi idą (te 90%) ku przepaści- to jacy tam oni sprytni Leming to leming, mózg ma mały- nie to co człowiek.Acha- już załapałem: jak ci spryciarze wyżrą co w wodzie- to i za leśne stworzenia wnykami się wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 A tak z innej beczki... Czy istnieje możliwość kupienia WP z lat 1991-1993 ? Orientuje się ktoś, gdzie i czy takie starocie można nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zdaje się, że posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 To i ja się podłącze. Szukam numeru 2/2010 może komuś nie potrzebny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Zdaje się, że posiadam.Wysłałem Ci wiadomość na priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 https://m.youtube.com/watch?v=96Jf6UD0-qo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Pozostaje tylko trzymać kciuki i mocno wierzyć, że wszystko będzie dobrze....Zdrowia Panie Wiesławie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Rozmawiałem dzisiaj z zięciem P. Wiesława. Czy jest opcja żeby to ogłoszenie gdzieś w bardziej widoczne miejsce dać. Np w wątek o aukcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Rozmawiałem dzisiaj z zięciem P. Wiesława. Czy jest opcja żeby to ogłoszenie gdzieś w bardziej widoczne miejsce dać. Np w wątek o aukcjach? Użyj przycisku "Zgłoś" i poproś moderatorów o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Rozmawiałem dzisiaj z zięciem P. Wiesława. Czy jest opcja żeby to ogłoszenie gdzieś w bardziej widoczne miejsce dać. Np w wątek o aukcjach????Sam miałem udar oraz związane z tym "przyjemności", ale zaprawdę nie wiem, jak przeniesienie tego wątku do innego działu miałoby wpłynąć na stan zdrowia Wieśka. Pozwalam sobie na zwrot bezpośredni, gdyż już kilkanaście lat temu oficjalnie przeszliśmy na "ty". Uważam, że wątek znajduje się we właściwym miejscu. Wieśkowi, oraz wszystkim innym chorym życzę odzyskania zdrowia. Oby jak najrychlej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 ???Sam miałem udar oraz związane z tym "przyjemności", ale zaprawdę nie wiem, jak przeniesienie tego wątku do innego działu miałoby wpłynąć na stan zdrowia Wieśka. Pozwalam sobie na zwrot bezpośredni, gdyż już kilkanaście lat temu oficjalnie przeszliśmy na "ty". Uważam, że wątek znajduje się we właściwym miejscu. Wieśkowi, oraz wszystkim innym chorym życzę odzyskania zdrowia. Oby jak najrychlej. Kolega raczej ma na myśli ostatnie zdanie dotyczące pomocy Wieśkowi. Co nieco orientuję sie w sytuacji i nie wygląda wesoło. Potrzeba środków na rehabilitację. Stąd zapewne sugestia, by wyeksponować wątek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Dokładnie o to mi chodziło. A jeśli jesteś z tym człowiekiem na "ty" to wyeksponuj ten wątek lub post z numerem telefonu. Życzenia życzeniami. Kasa na rehabilitację potrzebna. Edytowane 11 Października 2018 przez bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Powstał nowy wątek. Na razie jest podpięty:http://jerkbait.pl/topic/116489-wiesiek-d%C4%99bicki-mia%C5%82-udar-pro%C5%9Bba-o-wsparcie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Czy jakieś wieści nt. zdrowia Pana Wieśka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Zerknij na Jego profil Facebook . Wszystko jest opisywane na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi