Łukasz91 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Jak do cią?źyć woblera Dorado Lake 7 1m(spin)/1.5m(troll,ostatnio jak trolingowałem to walił w dno na 2m) ?źeby nie wpłyneło mocno na jego prace głębokość łowiska to 3-5 m czy lepiej niech buszuje w toni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 a mi się zdaje ?źe jakichś cud?łw nie zdziałasz bo ten woblerek po prostu ma kr?łtki i zbyt prostopadle ustawiony ster, po prostu nie jest przystosowany do tego ?źeby a?ź na takie głębokości schodzić.. jest masa głębiej chodzących.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak do cią?źyć woblera Dorado Lake 7 1m(spin)/1.5m(troll,ostatnio jak trolingowałem to walił w dno na 2m) ?źeby nie wpłyneło mocno na jego prace głębokość łowiska to 3-5 m czy lepiej niech buszuje w toni? 80-150 g na bocznym troku z metr przed wobkiem z ka?źdego zrobi SDRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi