Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 29 grudnia 2017

milupa

Pytanie

Chcielibyśmy Was zaprosić na nasze tradycyjne spotkanie świąteczno-noworoczne

Spotkanie odbędzie się 29.12.2017 - piątek - start o 18:00

Impreza odbędzie się w Tawernie Korsarz przy ul. Gostyńskiej 45 , lokal znany Wam np. z naszych 10 urodzin.

http://www.tawernakorsarz.pl/kontakt/

Spotkanie nie będzie miało żadnego żadnego motywu przewodniego, lecz chcielibyśmy aby każdy mógł pochwalić sukcesami, przygodami wędkarskimi oraz planami na nadchodzący rok.

Zapraszamy również osoby które chciałyby zaprezentować w doborowym gronie swoje rzemiosło, ciekawe nabytki wędkarskie ( może BOB coś z szafy przyniesie ;) ).

Proszę aby chętni dopisywali się do listy obecności:

1. milupa

2.

• Like 6

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dziękuję Wszystkim za spotkanie. To juz kolejne spotkanie w Korsarzu.
Szczególne "ukłony dla organizatorów" :clappinghands: za wybór sali kominkowej.
Wprawdzie tym razem mniej było sprzętu i ulubionych multików, ale żeby cokolwiek obejrzeć nie trzeba było używać latarki smartfona ani przekrzykiwać się (na górnej sali grał zespół).
To prawda, że klubie panowała swoista "strefa przyspieszonego czasu" i pomimo wspaniałej atmosfery
i kolejnych kufelków piwa dało się to zauważyć  ;)  :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach!

Edytowane przez Jake 6
  • Like 5

• 0

Wielkie dzięki  Organizatorom i Wszystkim obecnym za "korsarskie " spotkanie, mam nadzieję że nie ostatnie.

Myślę , że na kolejnych spotkaniach czas będzie biegł wolniej i zdołam ogarnąć kontakt bezpośredni z szerszym gronem.

Trzymajmy ten jedyny słuszny kierunek. ;)  :)

Następnym razem musimy sobie kierowców załatwić :-)))

Pozdrowienia dla wszystkich których zdążyłem i niezdążyłem poznać :-)))

• Like 3

• 0

Również dziękuję znanym i nieznanym, atmosfera świetna podkreślająca , że wędkarstwo connecting people ;)

@Jurkan dzięki za prezent raz jeszcze, obiecuje pochwalić się pierwsza zasztyletowana osoba , Przemo_W fajnie że przyjechałes, Guzu do zobaczenia w pks Sieradz ! I na koniec szczególne pozdrowienia dla Janusza Dudziaka , człowieku niepozorny ;) masz Pie...dolniecie zawsze konkretne każda minuta rozmowy z Tobą jest cholernie cenna i zawsze otwierająca umysł, naprawdę człowiek chłonie jak gąbka każda informacje z Twojej strony.

Szczęśliwego Nowego roku wszystkim

Edytowane przez Profil_Nieaktywny
  • Like 8

• 0

Również dziękuję znanym i nieznanym, atmosfera świetna podkreślająca , że wędkarstwo connecting people ;)

@Jurkan dzięki za prezent raz jeszcze, obiecuje pochwalić się pierwsza zasztyletowana osoba , Przemo_W fajnie że przyjechałes, Guzu do zobaczenia w pks Sieradz ! I na koniec szczególne pozdrowienia dla Janusza Dudziaka , człowieku niepozorny ;) masz Pie...dolniecie zawsze konkretne każda minuta rozmowy z Tobą jest cholernie cenna i zawsze otwierająca umysł, naprawdę człowiek chłonie jak gąbka każda informacje z Twojej strony.

Szczęśliwego Nowego roku wszystkim

Łukasz pozwolisz że się podepnę do pozdrowień i podziękowań dla Janusza D. Potwierdzam w całej rozciągłości to co o rozmowie z Januszem napisałeś, miałem okazje pogadać i ja co uwiecznił na jednej z fotek Piotr.

Jestem pod wrażeniem tej krótkiej rozmowy mam nadzieję , że nie ostatniej.

W temacie sztyletowania to następny dostaniesz drewniany (do papieru) :lol:

Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich.

Edytowane przez jurkan
  • Like 2

• 0

dzięki za spotkanie chłopaki, tylko jak zawsze "mało casu kruca bomba"  :unsure:  ;)

MarCinFin, kwestię raka szlachetnego wyjaśniliśmy :doh:   :whistling:  :lol:  :lol:

Remek, pozostaje ustalić, bo tego się nie udało, czy Mahomet dzwoni do góry, czy góra do Mahometa  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Najlepszego w Nowym Roku

• Like 6

• 0

dzięki za spotkanie chłopaki, tylko jak zawsze "mało casu kruca bomba" :unsure: ;)

MarCinFin, kwestię raka szlachetnego wyjaśniliśmy :doh: :whistling: :lol: :lol:

Remek, pozostaje ustalić, bo tego się nie udało, czy Mahomet dzwoni do góry, czy góra do Mahometa :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Najlepszego w Nowym Roku

Zadzwonię, zadzwonię.

Pozdrawiam

Góra :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

• 0

Zapomniałem jeszcze dopisać specjalne podziękowania dla  Roberta (bob74) za smakowity prezent ... moja Ruda żona oceniła już na wstępie bardzo pozytywnie ;)  :D Taki oświecony wieczór dopiero nastąpi :P  :D

Natomiast niektórzy deklarowali/przewidywali ilość metrówek w 2018 :good:  :clappinghands:...a Andrzej nie chciał :(

post-52107-0-36947000-1514647384_thumb.jpg

Edytowane przez BOB1
  • Like 4

• 0

Ze swojej strony również dziękuję za spotkanie. Miło było spotkać się ponownie i uściskać dłoń. Atmosfera Korsarza bardzo przyjemna,tylko ten czas uciekał zbyt szybko.

Wszystkiego Najlepszego w sezonie 2018 dla Was.

Pozdrawiam

Mariusz

• Like 4