Jano Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 może tu?http://jerkbait.pl/topic/10094-rozmieszczenie-obci%C4%85%C5%BCenia-jerk/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Jano znam ten temat a tu za bardzo na łatwiznę chciałem pujść. Tego skończę i napiszę co i gdzie dociążyłem żeby fajnie chodził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Chiba całe łożysko od roweru poszło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/16592-warsztat-rybsona-78/?p=2195774 I wszystko jasne Jak na moje oczekiwania żeby uzyskać szerokie odjazdy na boki aż do zawracania należy wyważać tak żeby w poziomie idealnie opadał cały swimbait Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dobra super wątek chcę się zabrać za pierwszego jerka kilka pytań te ciężarki do wyważania w wulkanizacji potem zwijamy w rulon czy po długości wklejamy w brzuch??dwa gdzie najlepiej kupić obciążenie może ktoś ma coś na zbyciu??No i po trzecie czy lepsze wkręcane kułeczka kupić w sklepie czy skręcany drut wklejać??? jakie wkręty będą najlepsze jakiś link do kupna ,no i ostatnie czy przednie oczko wkręcamy pod kontem czy na wprost???to na tyle proszę kolegów o porady z góry Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Matrix roz..bany w drobny mak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 To nie jest matrix,to się dzieje naprawde. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi