tomaszpachalski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 I ja w weekend doświadczyłem i ponownie stwierdzam - Grey Goose - nadal w topie Oczywiście w moich kubkach smakowych... W moich "szara gęś" daleko w tyle, tak samo jak Ciroc... Francuska wódka nie przemawia za Chiny ludowe do mojego podniebienia, ale czego się można spodziewać po żabojadach Szampana to może potrafią robić, ale gorzały pędzić nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 W moich "szara gęś" daleko w tyle, tak samo jak Ciroc... Francuska wódka nie przemawia za Chiny ludowe do mojego podniebienia, ale czego się można spodziewać po żabojadach Szampana to może potrafią robić, ale gorzały pędzić nigdy w życiu Koniakom też nie odmówię Ciroc kiedyś mnie zachwycił, ale z czasem mi przeszło.A nie francuska, acz zacna dla mnie Beluga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bo ruskie, jak zresztą wschód Europy, państwa nadbałtyckie i Skandynawia, znają się na dobrej gorzale A wracając do Grey Goose'a, to kiedyś wypiłem ze szwagrem 0.7... chociaż okrutnie nie pasowała.Nie było jednak wyjścia, ponieważ byliśmy 60 mil w głąb kanału La Manche i łowiliśmy rdzawce, a pić się chciało straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bo ruskie, jak zresztą wschód Europy, państwa nadbałtyckie i Skandynawia, znają się na dobrej gorzale A wracając do Grey Goose'a, to kiedyś wypiłem ze szwagrem 0.7... chociaż okrutnie nie pasowała.Nie było jednak wyjścia, ponieważ byliśmy 60 mil w głąb kanału La Manche i łowiliśmy rdzawce, a pić się chciało straszliwie Może ciepła była [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Może ciepła była [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Nie, nie.. to nie to. Ptaszyskiem mi zalatywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie, nie.. to nie to. Ptaszyskiem mi zalatywała Kurde... Nie wiem co w życiu jadłeś lub piłeś Mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wystarcza mi w 100% Wyborowa pszenica, Absolut, Finka i Stumbras. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wystarcza mi w 100% Wyborowa pszenica, Absolut, Finka i Stumbras. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOj tam czy to ważne co, ważne by dobrze sponiewierało :lol: . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Aby wypić trzeba dobrze pojeść i odstawić fajki , a najlepiej pić księżycówkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 A mi ostanio najlepiej pasuje mojej mamy "przypalanka ze spirytusu".I czaszka nie napie...na drugi dzień???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Długo raczyłem się Stumbrasem z kłoskiem, ale Panem Tadkiem nie pogardzę a ostatnio Ogińskim. Whisky pijam tylko z pepsi lub colą i najlepiej pasuje mi do tego kukurydzianka Jim Bim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Whisky pijam tylko z pepsi lub colą i najlepiej pasuje mi do tego kukurydzianka Jim Bim. Czyli nie whisky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czyli nie whisky W sumie racja, ale jakieś procenty w tym są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czyli nie whisky Bourbon to też whisky, a w zasadzie whiskey[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Eeeee bo burbony z kukurydzy i słodkie same z siebie, aczkolwiek z braku i pustek w barku, wyżłopałem ostatnio z kumplem Red Staga, ale trzeba było rozcieńczyć Arehucasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bourbon to też whisky, a w zasadzie whiskey[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk Nie no Bourbon to łycha rzecz jasna made in USA ale tu raczej chodzi o rozcieńczenie, co dla degustatorów jest profanacją, czyli taki Jim Bim Cola to nie whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Eeeee bo burbony z kukurydzy i słodkie same z siebie, aczkolwiek z braku i pustek w barku, wyżłopałem ostatnio z kumplem Red Staga, ale trzeba było rozcieńczyć Arehucasem No to rozcieńczyliście zdrowo 40% z 38% chyba, że ten rum był mniej słodki i o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Bourbon to też whisky, a w zasadzie whiskey[emoji4] Sent from my iPhone using TapatalkCzyli nie whisky :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Baczewski, Baczewski i jeszcze raz Baczewski ... Trochę taniej - Nemiroff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Eeeee bo burbony z kukurydzy i słodkie same z siebie, aczkolwiek z braku i pustek w barku, wyżłopałem ostatnio z kumplem Red Staga, ale trzeba było rozcieńczyć Arehucasem Red Stag smakuje dobrze wyłącznie w pokojowej temperaturze + mocne, gryzące w gardło cygaro. Wtedy każdy łyk jest balsamem dla podniebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Najważniejsze jest towarzystwo w jakim się spożywa ... Jak ekipa konkretna to i alpażę ma wybitny smak, a jak ekipa kiepska to nie pomoże żaden choćby nie wiem jak znamienity napitek ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Szanowni konsumenci napojów wyskokowych ! Wiecie komu napychacie kieszenie ? Np, Firma Russian Standard trzyma: Bols, Palace, Żubrówka, Royal etc. Piwa Budweiser i Corona. Whisky i Whiskey: Grant's, Balvenie, Glenfiddich, Tullamore Dew, Old smuggler. Koniaki: Camus, Remy Martin, Rum Seniorita. Tequile: Sierra i Patron. Giny: Finsbury, Hendriks. A także: Cinzano, Metaxa i szampan Piper Heidesieck. Smacznego ! Oczywiście mozna by dalej kontynuować o Firmach francuskich angielskich itd ktore opanowały polski rynek napojów wyskokowych. Edytowane 1 Lutego 2018 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Najważniejsze jest towarzystwo w jakim się spożywa ... Jak ekipa konkretna to i alpażę ma wybitny smak, a jak ekipa kiepska to nie pomoże żaden choćby nie wiem jak znamienity napitek Jestem świeżo po małym spotkaniu ze znajomymi i mogę tylko potwierdzić Twoje słowa ciepły krupnik z plastikowych kubeczków..., a nie zamieniłbym go na żadnego belvedera czy grey goose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jestem świeżo po małym spotkaniu ze znajomymi i mogę tylko potwierdzić Twoje słowa ciepły krupnik z plastikowych kubeczków..., a nie zamieniłbym go na żadnego belvedera czy grey goose Na zlocie w dobrym towarzystwie kolegów smakuje każdy trunek .Co prawda człek mało pamięta i okrutnie zmęczony, ale wspomnienia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Szanowni konsumenci napojów wyskokowych ! Wiecie komu napychacie kieszenie ? Np, Firma Russian Standard trzyma: Bols, Palace, Żubrówka, Royal etc. Piwa Budweiser i Corona. Whisky i Whiskey: Grant's, Balvenie, Glenfiddich, Tullamore Dew, Old smuggler. Koniaki: Camus, Remy Martin, Rum Seniorita. Tequile: Sierra i Patron. Giny: Finsbury, Hendriks. A także: Cinzano, Metaxa i szampan Piper Heidesieck. Smacznego ! Oczywiście mozna by dalej kontynuować o Firmach francuskich angielskich itd ktore opanowały polski rynek napojów wyskokowych. No wiemy i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi