venom_666 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Szanowni konsumenci napojów wyskokowych ! Wiecie komu napychacie kieszenie ? Np, Firma Russian Standard trzyma: Bols, Palace, Żubrówka, Royal etc. Piwa Budweiser i Corona. Whisky i Whiskey: Grant's, Balvenie, Glenfiddich, Tullamore Dew, Old smuggler. Koniaki: Camus, Remy Martin, Rum Seniorita. Tequile: Sierra i Patron. Giny: Finsbury, Hendriks. A także: Cinzano, Metaxa i szampan Piper Heidesieck. Smacznego ! Oczywiście mozna by dalej kontynuować o Firmach francuskich angielskich itd ktore opanowały polski rynek napojów wyskokowych. Drogi kolego, kilka z tych napojów pijam od bardzo dawna i nie ma dla mnie znaczenia czy ten ktoś do kogo marka należy opanował czy nie opanował polski rynek.Czy ma mi przestać smakować Metaxa bo firma jest na polskim rynku a nie muszę prosić o nią ludzi którzy jeżdża na południe??Czy mam przestać pijac Tullamore, bo mozna go bez kłopotu kupić?? albo dżimBima bo pokazał się w dyskontach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No wiemy i co? Ja nie wiedziałem, dla mnie to cenna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja nie wiedziałem, dla mnie to cenna informacja.Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No to rozcieńczyliście zdrowo 40% z 38% chyba, że ten rum był mniej słodki i o to chodziło Arehucas biały, czyli nie słodki ;-)Zresztą rozcieńczaliśmy "wewnątrz" organizmu po tym jak się jelonek skończył ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dlaczego? Bo mogę świadomie wybierać A, że lubię próbować nowych rzeczy to dla mnie dodatkowy argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Bo mogę świadomie wybierać A, że lubię próbować nowych rzeczy to dla mnie dodatkowy argument.Czyli świadome wspieranie innych kapitałów - jakaś to racja jest Ja pozostanę wierny smakowi zamiast polityce i gospodarce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czyli świadome wspieranie innych kapitałów - jakaś to racja jest Ja pozostanę wierny smakowi zamiast polityce i gospodarce Albo świadome ich nie wspieranie Nie trzeba się ograniczać jedynie do ceny czy smaku przy wyborze, można się wesprzeć dodatkowymi wyznacznikami, które wcale nie muszą stać na drodze pozostałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Albo świadome ich nie wspieranie Nie trzeba się ograniczać jedynie do ceny czy smaku przy wyborze, można się wesprzeć dodatkowymi wyznacznikami, które wcale nie muszą stać na drodze pozostałym Wygodnie mi jednak tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Oczywiście, ja piszę tylko czym sam się będę kierował. Nikogo nie namawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Szanowni konsumenci napojów wyskokowych ! Wiecie komu napychacie kieszenie ? Np, Firma Russian Standard trzyma: Bols, Palace, Żubrówka, Royal etc. Piwa Budweiser i Corona. Whisky i Whiskey: Grant's, Balvenie, Glenfiddich, Tullamore Dew, Old smuggler. Koniaki: Camus, Remy Martin, Rum Seniorita. Tequile: Sierra i Patron. Giny: Finsbury, Hendriks. A także: Cinzano, Metaxa i szampan Piper Heidesieck. Smacznego ! Oczywiście mozna by dalej kontynuować o Firmach francuskich angielskich itd ktore opanowały polski rynek napojów wyskokowych. Z całym szacunkiem ja napycham kieszenie właścicieli cukrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Z całym szacunkiem ja napycham kieszenie właścicieli cukrowni. Te dla odmiany są w większości Niemieckie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie wiem czy to lepiej ale wspieram brytyjskie cukrownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Osobiście polecam wódeczki z małych, polskich gorzelni regionalnych. Dbają o jakość, bo jak im partia nie pójdzie to leżą. Z czystym sumieniem rekomenduję gorzelnie Dwór Sieraków (superior) i kurwica gorzelnia ze Szczyrku (Cysto kurwica, prze kurwica i troszkę drożej stara kurwica - wg mojej subiektywnej oceny najlepsza polska gorzałka, śliwowicę też mają). Cena zbliżona do Baczewskiego - uznana wódeczka ale wolę polską regionalną.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Red Stag smakuje dobrze wyłącznie w pokojowej temperaturze + mocne, gryzące w gardło cygaro. Wtedy każdy łyk jest balsamem dla podniebienia A idź Pan z tym Red Stagiem, dzisiaj już trzecie podejście robię do butelki i chyba jeszcze go nie zmęczę, próbowałem z cytryną i colą ale i tak jest wstrętny a przede wszystkim za słodki Może z cygarem lepiej by wchodziło ale do tematu tytoniowego wolę już nie wracać Co do prostych wódek to polecam Białego Bociana o niebo lepsza niż żubrówki,wyborowe o żołądkowej gorzkiej nie wspominając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Osobiście polecam wódeczki z małych, polskich gorzelni regionalnych. Dbają o jakość, bo jak im partia nie pójdzie to leżą. Z czystym sumieniem rekomenduję gorzelnie Dwór Sieraków (superior) i kurwica gorzelnia ze Szczyrku (Cysto kurwica, prze kurwica i troszkę drożej stara kurwica - wg mojej subiektywnej oceny najlepsza polska gorzałka, śliwowicę też mają). Cena zbliżona do Baczewskiego - uznana wódeczka ale wolę polską regionalną.Pozdrawiam.Kurnwica...A tak w ogóle to chyba rok czy 2 lata temu fajne drinki i rosołki robili na targach w Poznaniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 CZORNO KURNWICA Polecam, mam jeszcze zakitrane dwie butelki. Można pić bez zapojki, prawie jak rudą wódę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 A wściekłe psy pijecie. Mnie ostatnio bardzo posmakowało. I nie potrzeba jakiejś drogiej wódki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 A wściekłe psy pijecie. Mnie ostatnio bardzo posmakowało. I nie potrzeba jakiejś drogiej wódki do tego.Żadnych słodkich drinków. Jedyny który toleruję to Krwawa Mary. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ze słodkich drinków tylko Szarlotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Zawsze można mniej soku więcej tabasco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Wściekłe rewelacja, sporo tabasco i na koniec poprószenie pieprzem dla efektu wizualnego. Dziwnym trafem nawet po sporej ilości nie mam zbytnich przejść następnego ranka w przeciwieństwie do czyściochy i rudej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Hlebniy dar dostępny w ukraińskich sklepach lub w selgrosie za 25-30zl za 0.5l. Polecam, sam za wódką nie przepadam ale ta wyjątkowo dobrze wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Hlebniy dar dostępny w ukraińskich sklepach lub w selgrosie za 25-30zl za 0.5l. Polecam, sam za wódką nie przepadam ale ta wyjątkowo dobrze wchodzi.Nie tylko ta którą wymieniłeś.Wystarczy tylko omijać molochów typu Nemiroff itp.Osobiście mam dwie wódki ze wschodu które smakują mi niezmiernie.Niestety nie spotkałem się z ich dostępnością w naszym kraju.W polskim tłumaczeniu to "Pierepiółka" i "Morosza", niezależnie od ich wariantów (jest kilka).Smakują nawet bez mrożenia. Po prostu dobra wódka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Dostępna w Polsce nawet bez glutenu... Edytowane 16 Lutego 2018 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wczorajszy zakup w Tesco. Wchodzi gładko,zero smrodku i kaca pomimo tego,że wypaliłem prawie paczkę fajek. No i fajna cena,w promocji 41 zł za 0,7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi