huligan77 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ja czystą piłem ostatni raz ...nie pamiętam juz kiedy. Natomiast kolega wędkarz co pije lubi itd bardzo poleca Maximusa. Moim skromnym zdaniem Finlandia byłaby OK, widzialem 1,85 litra butelkę z 99 PLNczy nawet mniej. Ja jeśli bym musial to Absolut jak kolega wyżej.Maximusa to już nie leją od ponad 3 lat.Absoluta ostatnio piłem u szwagra to porażka ale wygadał się że w markecie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Finlandia z kielicha drapie w gardło. Jest to typowa wódka do mieszania coctajli. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 W limicie cenowym się nie wyrobisz, ale polecam KOSKENKORAVA VODKA i nic innego lepszego nie próbowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tylko Beluga. Warta swojej ceny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tylko Beluga. Warta swojej ceny. Trochę poszalaleś z budżetem???? P.s.W tej cenie wolę Potockiego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) ..I co ważne nie kupuj w marketach tylko idź do dobrego monopolu.No i kup z opcją zwrotu jeśli Ci zostanie coś po imprezie Optymista Od siebie polecam Ogińskiego (bardzo delikatna w smaku i niedroga ), Stumbrasa Centenary, Baczewskiego i Beluge (klasa premium, raczej nie na imprezę "masową", choć kto bogatemu zabroni) Edytowane 18 Listopada 2017 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Temat o alkoholu i wszyscy nagle ożywieni Chyba sieknę szklaneczkę na noc. Tylko co tu wybrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tez lada chwila bede musiał kupić vodke na wesele i mocno sie zastanawiam. Faworytem jest Stumbras ale moze do wiosny sie coś zmieni. Ostatnio tez absolut dobrze przyjmuje i z w nizszej cenie Bols moze byc. Zdecydowanie odradzam Finlandie i wyborowa (kiedyś moja ulubiona). Baczewski i Amundsen tez daje rade ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie wiem, czy u Ciebie dostępne, ale polecam wszystkie wódki z siedleckiego Polmosu. Jeden z trzech w tym kraju, który posiada własną kolumnę rektyfikacyjną, nie oszukują i każda wóda jest ok. Poza tym budżet nie ucierpi, poza Chopin'em jest kilkanaście wybornych produktów.Na imprezę polecam - http://www.polmos-siedlce.com.pl/site/produkty/wodki-czyste/global-light/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) http://www.polmos-siedlce.com.pl/site/produkty/wodki-czyste/mazowiecka-zytnia/ Wchodzi super.Gorzej jak rano zechce wyjść. Edytowane 18 Listopada 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Szelment, stumbras, niemirof. W tej kolejności Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Tez lada chwila bede musiał kupić vodke na wesele i mocno sie zastanawiam. Faworytem jest Stumbras ale moze do wiosny sie coś zmieni. Ostatnio tez absolut dobrze przyjmuje i z w nizszej cenie Bols moze byc. Zdecydowanie odradzam Finlandie i wyborowa (kiedyś moja ulubiona). Baczewski i Amundsen tez daje radeByłem ostatnio na dwóch weselach na których była wyborowa i się sprawdziła, byłem sceptycznie nastawiony a miło zaskoczyła. Bols odkąd pamiętam - sięgam i żałuję.generalnie z tego co widzę po komentarzach to ile gustów tyle faworytów - podobnie jak z piwem, whisky .... Edytowane 18 Listopada 2017 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Byłem ostatnio na dwóch weselach na których była wyborowa i się sprawdziła, byłem sceptycznie nastawiony a miło zaskoczyła. Bols odkąd pamiętam - sięgam i żałuję.generalnie z tego co widzę po komentarzach to ile gustów tyle faworytów - podobnie jak z piwem, whisky .... A moze jest tak jak głosi teoria spiskowa plotka i wyzej tez juz sie to pojawialo ze jak trafisz na nie podrobiona to jest git. A jak podrobka to wiadomo. Sztumbrasa nikt nie podrabia bo sie nie oplaca podobno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Poszukaj w Biedrze ( oferta chyba do początku grudnia) - litrowy Nemiroff czarny za 45zł. Taniej nie znajdziesz, a na pewno nie jest to żaden bełt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Poszukaj w Biedrze ( oferta chyba do początku grudnia) - litrowy Nemiroff czarny za 45zł. Taniej nie znajdziesz, a na pewno nie jest to żaden bełt.Tak z 10 lat temu to było nie do wypicia. Ciekawe czy się zmieniło.Znam dobre wódki, ale niestety cena znacząco odbiega od oczekiwań kolegi ;-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Nie dobrej wodki ze sklepu, tylko destylat z dobrego zrodla, z legalnego zrodla sklepowego ew irlandzka whiskey, koniak lub brandy /;-))Ale jak mus to Absolut, czysty bez aromatów. Ew Maximus (kiedys jak wchodzil byl moim odkryciem ;-)) Ogolnie nowa wodka (podpytaj sprzedawcy), ktora weszla na sklepy i stara sie pozyskac klienta czyli cos tam sie jeszcze staraja... Tapniete ze smarkfona Edytowane 19 Listopada 2017 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Niezły odzew. 3 strony od wczorajszego wieczoru. Noooooooo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Niezły odzew. 3 strony od wczorajszego wieczoru. Noooooooo Waldek , mamy weekend a w poniedziałek dojdą kolejne strony kto co wypił i co kto zwrócił . I to będzie najlepsza rekomendacją procentów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak chcecie dobrą wódkę i wzbudzić trochę zainteresowania to polecam Torunską białą. Jest ona w kapslowanej butelce,delikatny nie palacy smak,wchodzi jak woda i kosztuje cos kolo 24 zl/0,5. Ludzie są zachwyceni butelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Zima idzie, to wedki w konserwacji. Konserwacja wiadomo..."Domestos zabija 99% bakterii - alkohol 100%" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No, no, pod względem merytorycznym nie pamiętam czy był i kiedy temat, który tak gładko urósł w takim tempie w takiej zgodności zarazem opiniotwórczości Nemiroff jeśli oryginał to szlachetna wódka, nie robi spustoszenia pod sufitem na kolejny dzień, ale nie każdemu podpasuje, bo to ostra wódka w smaku, moim zdaniem lepsza, bo nie mdła, ale jak pisałem. Musi być dobrze schłodzona do wypicia.Niegdyś na pierwszym miejscu był dla mnie absolut citron, ale ten oryginał kupowany w strefie wolnocłowej na promie. Teraz mnóstwo podrób, tak samo jest z Finką, oryginał można szukać w nietypowych butelkach np. mam jeszcze 1,75L z uchwytem do nalewania Jeśli ktoś ma możliwość to za małe pieniądze wódki z Ukrainy np. Medov lub Brzozowa(wpisałem nazwę fleksyjnie) rozkładają najlepsze polskie wódki, byłem pod wrażeniem na jakim tam są poziomie, widocznie praktykują sporo a i konkurencja tam nie mała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Tak z 10 lat temu to było nie do wypicia.Ciekawe czy się zmieniło.Znam dobre wódki, ale niestety cena znacząco odbiega od oczekiwań kolegi ;-) PozdrawiamDanielDla mnie jest przepaść pomiędzy wszelkimi trunkami dostępnymi w cenie 20-25zł. Podstawa to nie mieszać z innym byle czym. Dobrze zmrożona i nic innego nie trzeba. Łeb po tym nie boli. Oczywiście nic się swojaczkom nie równa, ale jak musi być towar ze sklepu, to ta jest naprawdę warta uwagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 W necie też znajdziemy opinie przeróżnych trunków https://www.alkowiki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Polecam Khortytsa Platinum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi