chlodnica Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nawiąż kontakt z Ferdkiem i Badurą... Oni wiedzą najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Polecam Absolut i Baczewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ktos w am wyzej pisal o kupowaniu w biedrze... Raczej wystrzegał bym sie kupowania a alko...w biedronce szczegolnie tych popularnych czystych wódek Nie wiem dlaczego ale jakość jest gorsza Nie tak dawno na jednej z iprez umowilismy sie z kolegami co do zakupu wodki akutat trafilo na krupnik. Czesc z nas kupilo w monopolowym a kilka osob w biedrze. Roznica w smaku byla zauważalna . co do samej wodeczki to stock jest ok ZDROWIA !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kilka osób napisało, że czysta wódka ma smak... no właśnie, jaki ma smak wódka czysta? Co do czyściochy to mnie kiedyś się sprawdzało kupowanie nowości na rynku - z czasem, nie wiedzieć dlaczego, wódka zwykle się "psuła"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Polecam Baczewskiego, na razie nie zawodzi, Nemiroff też daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Polecam STUMBRAS złoty i czarny. Wódzia jak malinka???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tony mi się bardziej wydaje, że chodzi bardziej o partie a nie to, że dla biedry to gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 1. Absolut 2. Stumbras, ale tylko z klosem pszenzyta, 3 Finlandia. 4 wyborowa - pszenica.Generalnie SZukaj wódek zbożowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tony mi się bardziej wydaje, że chodzi bardziej o partie a nie to, że dla biedry to gorszej jakości.Taka przykładowa biedra wymusza cenę za jaką chcę sprzedawać i przy jakiej orientacyjnej marży.Skutkiem tego jest gorszej jakości produkt.Tak samo ma się np.piwo w puszcze gdzie wszędzie jest pojemność 0,5l a w dyskontach masz często 0,55l????.A najgorsze jest to że producent robi innej jakości produkt pod tą samą nazwą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Taka przykładowa biedra wymusza cenę za jaką chcę sprzedawać i przy jakiej orientacyjnej marży.Skutkiem tego jest gorszej jakości produkt.Tak samo ma się np.piwo w puszcze gdzie wszędzie jest pojemność 0,5l a w dyskontach masz często 0,55l.A najgorsze jest to że producent robi innej jakości produkt pod tą samą nazwąNo z tym piwem to trochę pojechałeś. Na blogu i yt Tomka Kopyra jest trochę na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No z tym piwem to trochę pojechałeś. Na blogu i yt Tomka Kopyra jest trochę na ten temat.Na blogach i yt to wszystko może być jak się zapłaci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nie wierze w teorie spiskowe sklepów i producentów. Koszt produkcji np. piwa jet zbyt tani by puszczać inne warki dla poszczególnych odbiorców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nie wierze w teorie spiskowe sklepów i producentów. Koszt produkcji np. piwa jet zbyt tani by puszczać inne warki dla poszczególnych odbiorców.Wierz mi nie zawsze ale tak jest.Potwierdzone info. P.s.Koszt wytworzenia wódki również jest śmieszny w porównaniu do kosztu opłaty akcyzowej,butelki i kosztów logistycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nie wierze w teorie spiskowe sklepów i producentów. Koszt produkcji np. piwa jet zbyt tani by puszczać inne warki dla poszczególnych odbiorców.Wytłumaczę Ci to na przykładzie śledzi Lisnera. Cena Biedronki ok 7.00zł cena w normalnym sklepie 13-14zł. Słoiki identyczne , waga identyczna, etykieta z małym niuansem że "Wyprodukowano dla Biedronki". I gdzie jest haczyk? :-))) W słoiku za 14 zł jest jeden duży zwinięty płat śledzia a w słoiku za 7 zł są ścinki i poćwiartowane kawałki sprytnie pozwijane....... :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Wytłumaczę Ci to na przykładzie śledzi Lisnera. Cena Biedronki ok 7.00zł cena w normalnym sklepie 13-14zł. Słoiki identyczne , waga identyczna, etykieta z małym niuansem że "Wyprodukowano dla Biedronki". I gdzie jest haczyk? :-))) W słoiku za 14 zł jest jeden duży zwinięty płat śledzia a w słoiku za 7 zł są ścinki i poćwiartowane kawałki sprytnie pozwijane....... :-)))Widziałeś Przemek w Lidlu świeżego łososia? Zawsze są to części ogonowe.... reszta za droga Z przyzwoitej wódki w dobrej cenie, to tylko bimberek na własny użytek zrobiony... Edytowane 20 Listopada 2017 przez Paweł nizinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) To już się zrobił temat "wódka z zakąską" . PS. U mojego syna na weselu był Stumbras z kłosem i nikt nie narzekał. Edytowane 20 Listopada 2017 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Taka przykładowa biedra wymusza cenę za jaką chcę sprzedawać i przy jakiej orientacyjnej marży.Skutkiem tego jest gorszej jakości produkt.Tak samo ma się np.piwo w puszcze gdzie wszędzie jest pojemność 0,5l a w dyskontach masz często 0,55l.A najgorsze jest to że producent robi innej jakości produkt pod tą samą nazwą W błędzie jesteś i to zajebistym chyba, że sam producent się nie szanuje ... Zdecydowana większość woli mniej zarobić na sztuce, aniżeli markę sobie spieprzyć nierzadko budowaną latami ... Przepraszam za słownictwo, ale większych głupot dawno nie czytałem. A w temacie: po taniości czysty jarzębiak, mnie zaskoczyła ta wódka w sobotę, ale baaardzo pozytywnie i może dlatego, że akurat tę piłem po raz pierwszy, jak ktoś chce wydać więcej to pole do popisu ograniczone tylko środkami, ale Chopin i stumbras wydają się być dobrym wyborem. Edytowane 20 Listopada 2017 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nikt nie wspomniał o Amundsenie, moja żona ma taki nos ze nie mogę stanąć obok kogoś kto pił by nie być posądzonym o spożywanie. Wąchając swoim ultra czułym nosem Amundsena nie wyczuła alkoholu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Nikt nie wspomniał o Amundsenie, moja żona ma taki nos ze nie mogę stanąć obok kogoś kto pił by nie być posądzonym o spożywanie. Wąchając swoim ultra czułym nosem Amundsena nie wyczuła alkoholu. Trzeba będzie wypróbować ... może w najbliższą niedzielę ? Edytowane 20 Listopada 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) W błędzie jesteś i to zajebistym chyba, że sam producent się nie szanuje ... Zdecydowana większość woli mniej zarobić na sztuce, aniżeli markę sobie spieprzyć nierzadko budowaną latami ... Przepraszam za słownictwo, ale większych głupot dawno nie czytałem. A w temacie: po taniości czysty jarzębiak, mnie zaskoczyła ta wódka w sobotę, ale baaardzo pozytywnie i może dlatego, że akurat tę piłem po raz pierwszy, jak ktoś chce wydać więcej to pole do popisu ograniczone tylko środkami, ale Chopin i stumbras wydają się być dobrym wyborem.Tak się składa że pracuje w firmie która wstawia towar do min Biedronki.... Uwierz mi że szacunek nie ma nic do biznesu-zarobionej kasy.Zaczynając od małych sztuczek z etykietami, wagą itd...do naprawdę totalnego oszukaństwa dalej firmując produkt swoją nazwą.... Edytowane 20 Listopada 2017 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Amundsen i Stumbras git towar. Gdyby trochę tańsze były... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Najlepsza wódka to bezalkoholowa wódka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tak się składa że pracuje w firmie która wstawia towar do min Biedronki.... Uwierz mi że szacunek nie ma nic do biznesu-zarobionej kasy. Kolego "w piwie nie robiłem" ... robiłem za to kilka ładnych lat w spożywce i to co było produkowane specjalnie dla biedronki absolutnie niczym nie odbiegało od towaru dla reszty kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Jestem nałogowcem jeśli chodzi i CocaCole i Pepsi (Pepsi bardziej lubię). Te wypusty biedronkowe, są wyczuwalnie gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Tak się składa że pracuje w firmie która wstawia towar do min Biedronki.... Uwierz mi że szacunek nie ma nic do biznesu-zarobionej kasy.Zaczynając od małych sztuczek z etykietami, wagą itd...do naprawdę totalnego oszukaństwa dalej firmując produkt swoją nazwą.... Jak już wcześniej napisałem nie każdy producent się szanuje ... mogą też być i inne przyczyny tego stanu rzeczy. Nie zamierzam zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi