Skocz do zawartości
  • 0

Już niedługo nadejdą mrozy

Kuba Standera

Pytanie

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jest agroturystyka u kumpla tak ze 13 miejsc.Popper był u mnie swego czasu na tej kwaterze

http://domprzywodzi.spanie.pl/zakladka/fotogaleria#a

Ale to nie jest du?źe i kumplowi się dziecko urodziło, więc trzeba by dalej coś poszukaćBardziej Solina by była.

• 0

no Pany!na Podlasiu rusza <_< jak nie wiara,to jutro podskoczę po foty :lol: wczoraj pojechaliśmy na ryby,no i...pocałowaliśmy starorzecze Narwi pod szczupaczy ogon,ścięte lodzikiem z centa,ale łowić nie nada ;) dziś wyskocznia za dom 3 km i zalewik nasz 18 ha w 90 procentach w lodziku i to z 1-2 cm... mam nadzieję ,?źe jeszcze odpuści :unsure:

• 0

Kocham mrozy im zimniej tym lepiej (jak dla Mnie oczywiscie ).Najlepiej sie czuje przy -15 stu i do tego lekie sloneczko .

Apropos przygotowan to niedawno robilem przeglad rybek podlodowych jeszcze tylko zylki musze powymieniac i jestem gotow .

pozdrawiam Termos

• 0

Im mniejsza średnica, tym szybciej się wierci, co przy grubej pokrywie i kt?łrymś ju?ź otworze mo?źe mieć znaczenie. Nabyłem 15cm- bo akurat trafiła mi się okazja, 13cm te?ź wierciłem i rzeczywiście, szybciej nieco się wierci. Niestety- p?łki co na moje podlodowe lochy wystarczyłaby średnica pewnie z 7cm

13cm jest chyba takim uniwersałem, pomiędzy 11cm na jakieś zawodnicze dłubanie drobnicy, a 15cm, kt?łre chyba na lechole się bardziej nada

Pozdrawiam

Kamil

• 0

Te?ź nie mogę się doczekać pierwszego lodu ;D dla spragnionych http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=h ttp://www.kalassa.net/propilkki2/index.php%3Feng%3D1&ei= gvDATuGCPOHS4QSEr5hJ&sa=X&oi=translate&ct=result &resnum=2&sqi=2&ved=0CDEQ7gEwAQ&prev=/search %3Fq%3Dpropilkki%2B2%26hl%3Dpl%26biw%3D1253%26bih%3D652%26pr md%3Dimvns pobieramy i cieszymy się łowieniem spod lodu ;D Posiadam ruskiego Tonara 15cm (chyba)i nawet z wyszczerbionym lekko czubeczkiem idzie jak w masło

• 0

Tu do pobrania najnowsza wersja tego symulatora

http://www.kalassa.net/propilkki2/?id=1

A?ź dziw bierze, ?źe jeszcze tu jakiś zawod?łw w PP nie było :mellow:

P.S Kuba sorry za offtop w Twoim wątku- mo?źna w sumie by z tego jakiś oddzielny temat stworzyć...

Pozdrawiam

Kamil

• 0

Akurat z nieba mi spadliscie z tymi tematami - sam będę szukał za kilka dni świdra. Chyba na 15cm stanie.

Chodził mi po głowie kiedyś pomysł świdra trepanowego - czy coś na kształt rury wiercącej jedynie po obwodzie, jednak to było lata temu i gdzieś posiałem. Same element był w du?źej mierze wykonany, obmyśleś trzeba było chyba jedynie odprowadzenie umielonego lodu.