Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 I będzie łowienie z lodu Tak jak zwykle temat olewałem, tak tym razem mam nadzieję przypilnować wreszcie i trochę na l?łd pojeździć.U Was ju?ź jakieś przygotowania ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Kuba sprzęt jest gotowy przez cały czas tylko ewentualnie nawinięcie nowej ?źyłeczki .P?łki co jeszcze spinningowo jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Będziesz łowił gdzieś u siebie?Mo?źe by jakiś mini zlocik lodowy uskutecznić? Jakiś Czorsztyn etc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Kuba ja na Sieniawce łowię.Mam pod nosem - wychodzę z domu i za 10 minut wiercę dziury tylko na dobry mr?łz czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Okoń/ sandacz?Masz tam jakąś bazę na imprezę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jest agroturystyka u kumpla tak ze 13 miejsc.Popper był u mnie swego czasu na tej kwaterzehttp://domprzywodzi.spanie.pl/zakladka/fotogaleria#aAle to nie jest du?źe i kumplowi się dziecko urodziło, więc trzeba by dalej coś poszukaćBardziej Solina by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Solina to ju?ź dość daleko dla wszystkich.Ale mo?źe by tak na Czorsztyn, przed nowym rokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ze względ?łw bezpieczeństwa mrozy muszą chwilę potrzymać, choć jak było parcie łowiliśmy na 5-7cm lodzie .Mam kombinezon ale to zawsze ryzyko kąpieli istnieje.Na mocniejszy l?łd trzeba czasem poczekać i do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chrzanek Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 no Pany!na Podlasiu rusza <_< jak nie wiara,to jutro podskoczę po foty wczoraj pojechaliśmy na ryby,no i...pocałowaliśmy starorzecze Narwi pod szczupaczy ogon,ścięte lodzikiem z centa,ale łowić nie nada dziś wyskocznia za dom 3 km i zalewik nasz 18 ha w 90 procentach w lodziku i to z 1-2 cm... mam nadzieję ,?źe jeszcze odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Kocham mrozy im zimniej tym lepiej (jak dla Mnie oczywiscie ).Najlepiej sie czuje przy -15 stu i do tego lekie sloneczko .Apropos przygotowan to niedawno robilem przeglad rybek podlodowych jeszcze tylko zylki musze powymieniac i jestem gotow .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A pr?łbowaliście łowić jakieś sandacze przed okresem ochronnym? Jakieś przynęty i sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Sławku zar?łwno sandacze jak i szczupłe u mnie reagują na małe mormyszki, blaszki okoniowe bez jakiś specjalnych przynęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mnie się specjalnie w listopadzie nie ckni do lodu ale widzę, ?źe są tacy co doczekać się nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Chyba daleka Rosja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pewnie tak jak piszesz ale taki widok u nas te?ź mo?źna często zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Dokałdnie rok temu widziałem jak gość u mnie na Sieniawce zjechał z krzesła po obaleniu poł?łwki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Podpinając sie pod temat Kuby: Jaki swider polecacie? ps mnie tez w tym roku ciągnie na l?łd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak znajde filmik to wstawie co gościu u nas po zawodach wyprawiał.Na brzeg wychodził z kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jaki swider polecacie? Rosyjskie Tonary cieszą się bardzo dobrymi opiniami. Kupiłem takowego z rok temu i pięęęęęknie wchodzi w l?łd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ok, dzięki Kamil, a jaka średnica ? Czy lepiej wiercić np 130 mm a p?łźniej przy ewentualnym metrowym szczupaku kombinowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Im mniejsza średnica, tym szybciej się wierci, co przy grubej pokrywie i kt?łrymś ju?ź otworze mo?źe mieć znaczenie. Nabyłem 15cm- bo akurat trafiła mi się okazja, 13cm te?ź wierciłem i rzeczywiście, szybciej nieco się wierci. Niestety- p?łki co na moje podlodowe lochy wystarczyłaby średnica pewnie z 7cm 13cm jest chyba takim uniwersałem, pomiędzy 11cm na jakieś zawodnicze dłubanie drobnicy, a 15cm, kt?łre chyba na lechole się bardziej nada PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz91 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Te?ź nie mogę się doczekać pierwszego lodu ;D dla spragnionych http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=h ttp://www.kalassa.net/propilkki2/index.php%3Feng%3D1&ei= gvDATuGCPOHS4QSEr5hJ&sa=X&oi=translate&ct=result &resnum=2&sqi=2&ved=0CDEQ7gEwAQ&prev=/search %3Fq%3Dpropilkki%2B2%26hl%3Dpl%26biw%3D1253%26bih%3D652%26pr md%3Dimvns pobieramy i cieszymy się łowieniem spod lodu ;D Posiadam ruskiego Tonara 15cm (chyba)i nawet z wyszczerbionym lekko czubeczkiem idzie jak w masło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tu do pobrania najnowsza wersja tego symulatora http://www.kalassa.net/propilkki2/?id=1 A?ź dziw bierze, ?źe jeszcze tu jakiś zawod?łw w PP nie było P.S Kuba sorry za offtop w Twoim wątku- mo?źna w sumie by z tego jakiś oddzielny temat stworzyć... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz91 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja co dziennie pykam sobie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tonar dobry. Dobry do puki sie Mora nie powierci. Potem juz jest niestety dla niego jest bleee. Polecam More. Tyle ze jest drogi w por?łwnaniu do zaburzańskiej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Akurat z nieba mi spadliscie z tymi tematami - sam będę szukał za kilka dni świdra. Chyba na 15cm stanie.Chodził mi po głowie kiedyś pomysł świdra trepanowego - czy coś na kształt rury wiercącej jedynie po obwodzie, jednak to było lata temu i gdzieś posiałem. Same element był w du?źej mierze wykonany, obmyśleś trzeba było chyba jedynie odprowadzenie umielonego lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
I będzie łowienie z lodu
Tak jak zwykle temat olewałem, tak tym razem mam nadzieję przypilnować wreszcie i trochę na l?łd pojeździć.
U Was ju?ź jakieś przygotowania ruszyły?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
8
5
4
Popularne dni
14 Lis
32
15 Lis
11
13 Lis
10