Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 I będzie łowienie z lodu Tak jak zwykle temat olewałem, tak tym razem mam nadzieję przypilnować wreszcie i trochę na l?łd pojeździć.U Was ju?ź jakieś przygotowania ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No dobra Migotko, wybieram wiertarkę, pomimo i?ź kawy nie parzy i wielu innych czynności r?łwnie?ź nie potrafi Choć nie powiem wiercąca otwory świdrem i nie gderająca samica kusi A z innej beczki, wasze preferencje co do pod lodowych przynęt, jakie przynęty są ka?źdy wie, ale ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja r?łwnie?ź czekam na l?łd i okonie Będę łowił prawie tylko i wyłącznie na przynęty Pana Sławka Szuszkiewicza - SS. W zeszłym roku bardzo się sprawdziły, są zupełnie inne od pozostałej reszty. A raczki... Poprostu kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
I będzie łowienie z lodu
Tak jak zwykle temat olewałem, tak tym razem mam nadzieję przypilnować wreszcie i trochę na l?łd pojeździć.
U Was ju?ź jakieś przygotowania ruszyły?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
8
5
4
Popularne dni
14 Lis
32
15 Lis
11
13 Lis
10